2023 leghangosabb sztárszakításai


2023.08.19 - Balatonica
pár tenger korlát háttal

A magyar bulvármédia egy hete azon csámcsog, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága kudarcot vallott, és menthetetlenül szétment az egykori álompár. Ennek apropóján felidézzük a 2023-as év jelen állás szerint legnagyobbat szóló szakításait.




TAYLOR SWIFT & JOE ALWYN

A tizenkétszeres Grammy-díjas amerikai énekes-dalszerző, Taylor Swift (33) és a Baráti beszélgetések sorozatból vagy A kedvenc című filmből ismert angol színész Joe Alwyn (32) hat év együttélés után közös megegyezéssel döntöttek a szétválás mellett, habár előtte a küszöbön álló eljegyzésükről terjedtek pletykák. Swift a nyáron az indie rock banda, The 1975 frontemberével, a szintén angol Matty Healyvel randizott, de pár hét elteltével véget vetett a friss románcnak, és egyelőre a szingli létet kóstolgatja.

 

 

RICKY MARTIN & JWAN YOSEF 

Az idén 51 éves Puerto Ricó-i énekes, Ricky Martin 2016-ban vállalta a világ nyilvánossága előtt kapcsolatát a szíriai születésű, svéd állampolgár Jwan Yosef festőművésszel (38), majd a rá követlező években összeházasodtak és két gyereket is vállaltak közösen. Az elmúlt éveik a média kereszttüzében teltek, talán ez tett be az idillnek, mindenesetre a család egységét továbbra is szem előtt tartják és osztoznak a szülői feladatokon.

 

 

BILLIE EILISH & JESSE RUTHERFORD

A Sziget-fellépés ezek szerint nem az egyetlen szenzáció a még mindig csak 21 éves énekes-dalszerző, Billie Eilish idei repertoárján. Az amerikai The Neighbourhood frontemberével, Jesse Rutherforddal (31) hét mozgalmas hónapot tudhatnak maguk mögött, de ezek szerint ennyi pont elég is volt, és a csodagyerek Billie kalandozhat tovább az újabb világszámok felé.

 

 

BRITNEY SPEARS & SAM ASGHARI

A 13 éven át tartó gondnokság alól kiszabadult Britney (41) első szabadon hozott döntése volt, hogy hozzáment az iráni-amerikai modellhez, Sam Asgharihoz (29), akit egyébként 2016 óta ismert, és aki azóta a prominens  Asghari Fitness tulajdonosa. Úgy tűnik, a szabad élet második döntése, egy évvel a boldogító igen kimondása után, a különköltözés és a válás lett. 

 

 

ARIANA GRANDE & DALTON GOMEZ

Az olasz származású amerikai énekesnő Ariana Grande (30) és a Los Angeles-i ingatlanügynök, Dalton Gomez (28) tündérmeséje 2 évig tartott. A sztárlét és a dolgos hétköznapok ezek szerint csak ideig-óráig összeegyeztethetőek. A pár barátságban vált el, és nagyban megkönnyíti az átmeneti időszakot, hogy Ariana jelenleg Londonban forgatja a Wicked musical filmváltozatát.

 

 

Forrás: Evening Standard, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ÉSZBONTÓ HULLÁMVASÚTAK! HOL A HATÁR?

>> ÁLOMNÁSZÚT: 5+1 ÚTI CÉL

>> ÚJSZERŰ FOGADALMAK. EZEKÉRT MEGÉRI!