Vadonatúj KalandKör épült a balatoni bringásoknak


2024.02.23 - Balatonica
bringa erdő

400 km-es KalandKörrel bővült a BalatonBike365 kínálata. A mindkét irányból végig kitáblázott kerékpárút teljes egészében megkerüli a Balatont, de nem a hagyományos kerékpárúton vezet végig, hanem rejtettebb látnivalókhoz juttat el.




A KalandKör sok, a parttól távolabb lévő turisztikai attrakciót érint, de nem nélkülözi a Balaton közelségét sem, időnként vissza-vissza tér a partra. A KK400 teljesítésének időbeli mérését 50 kihelyezett QR kód segíti, melyeket a telefonnal leolvasva akár másodperces pontossággal versenyezhetünk magunkkal, barátainkkal, sporttársainkkal.

Az új nyomvonalon egységes jelrendszer vezeti végig a kerékpárosokat 263 irányjelző táblával. A BalatonBike365 hálózat segítségével bármelyik part menti településről is könnyen lehet csatlakozni a KalandKörre, a GPS alapú tájékozódást pedig az ingyenesen letölthető BB365 applikáció segíti.

A változatos, gyönyörű tájak magukért beszélnek, hiszen a Balaton-felvidéki, a zalai vagy a somogyi utak különböző világokba vezetnek. Aki szereti a várromokat, szívesen pihen meg csendes falvakban, esetleg finom borokat is kóstolna, egyikről sem kell lemondania, ha a KalandKör400-on indul el. Az új kerékpárturisztikai termék lehetőség ad olyan helyekkel bővíteni a kedvenc balatoni látnivalók listáját, ahova eddig a kerékpárosok csak nagyon nehezen juthattak el.

 

 

Forrás: HírBalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MIK AZ ÚJ BICIKLIS TRENDEK A BALATONNÁL?

>> KESZTHELY A KERÉKPÁROSOK ÚJ MEKKÁJA