Őszi Félmaraton a tihanyi legendás pályán


2023.09.19 - Balatonica
női futó hegytető

2023. szeptember 30-án reggel rajtol a IX. Mapei Tihanyi Félmaraton az eredeti legendás pályán, limitált 1500 fővel. A 21 kilométeres távot (egészben vagy részben) teljesítők mellé lelkes szurkolókat is várnak a szervezők.




Ahogy a IX. Mapei Tihanyi Félmaraton szervezői írják: a szívükhöz legközelebb álló verseny dátumát idén is az egyik legszebb évszakban, méghozzá az optimális időpontnak bizonyuló szeptember 30-ra tűzték ki. Ilyenkor még kellemesen simogatnak a nap sugarai, nincs túl melegünk és nem fázunk túlságosan sem és mindeközben az a leírhatatlan szépségű táj, amelyen végigvezet a kiválasztott távotok, egyre színesebbé változik.

 

 

A versenyközpont reggel 8-kor nyit a Hotel Club Tihanynál, ahol számos gyermekprogrammal és érdekesebbnél-érdekesebb kiállítóval várnak titeket! A közös bemelegítéseket és a különböző távokat 10 és 12 óra között indítják, míg az összesített eredményhirdetés délután 3-kor várható, amit még egy játékos tombola is követ. Lesz még új érem, gyerekfutam, kutyabarát futás, gyűjtés jótékony célokra, valamint rengeteg kaja-pia. És ha még kívánhatunk valamit, legyen igazán szép idő!

 

Forrás: Tihany Facebook, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> FUSSUNK ÁT AZ ÚJ ESZTENDŐBE!

>> TEREPFUTÓ MINIMARATON A BALATON-FELVIDÉKEN