Kultkikötő: ahol mindig van mit nézni


2024.05.26 - Balatonica
csónak, kikötő, öböl

Összeállt a Kultkikötő teljes programja – kirobbanó koncertekkel és felejthetetlen színházi élményekkel várjuk a Kultkikötőben! Kiállításokkal és mesemondó templomsétákkal színesítjük tovább a kínálatot, így közel kétszáz program közül válogathatnak a nézők egészen augusztus 31-ig.




Akárcsak a korábbi években, a Kultkikötő legénysége idén is olyan művészeket hívott vendégül, akik garantálják a minőségi kikapcsolódást. Koncertek terén nem maradhatnak el a visszajáró örök kedvencek, úgy mint a Bagossy Brothers Company, A GRUND - vígszínházi fiúzenekar és a Budapest Bár – utóbbit az északi és a déli parton is hallhatjuk a nyár folyamán. Augusztus második felében Charlie 77 születésnapi koncertje koronázza meg a nyarat az alsóörsi Amfiteátrumban.

Mindeközben nagyszínpadi előadások, musicalek, néhány szereplős kamaradarabok és monodrámák is bővítik a balatoni nyár kulturális programkínálatát. Fellép többek között Hernádi Judit és Kern András; Schell Judit és Szervét Tibor; Csákányi Eszter, Mucsi Zoltán, Grecsó Krisztián, Rezes Judit és Szabó Győző; Kollár-Klemencz László, Gyabronka József, Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor; Szulák Andrea és Szemenyei János; Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós; Lukács Miklós, Máté Gábor és Mácsai Pál; Bősze Ádám zenetörténész illetve a Karinthy Színház, a Rózsavölgyi Szalon, a Kőszegi Várszínház, a Gyulai Várszínház, és a Pannon Várszínház társulata is. Idén is lesz miért kihajózni és kiszállni a KULTKIKÖTŐ hívására.

 

 

Forrás: kultkikötő, Fotó: unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ZAMJAM: ZAMÁRDIBAN BEROBBAN A NYÁR

>> 3000 PROGRAM A 33. MŰVÉSZETEK VÖLGYÉBEN