Ide gyere, ha falnád a palacsintát!


2023.04.19 - Balatonica
palacsinta festett tányéron

Kinek a túrós, kinek a kakaós, kinek a lekváros a kedvence, és kár lenne tagadni, időnként szeretjük számolatlanul falni a palacsintát. Vonyarcvashegy április 30-án jótékonysági bulit szervez, ahol egy befogadó játszótér érdekében végre egy jó ügyért tömhetjük tele a hasunkat.




Április 30-án Csintalan Palacsinta néven szervez jótékonysági fesztivált Vonyarcvashegy. A finomságokból befolyó összeggel egy befogadó játszótér létrehozását támogatják. A nevezett játszótéren olyan játékelemeket terveznek felépíteni, ahol ép és fogyatékossággal élő gyerekek együtt játszhatnak, a közös játékon keresztül pedig megismerhetik egymást.

A hagyományos ízeken kívül a palacsintarajongókat ezen a napon különleges kínálat várja: rántott, édes, sós és gluténmentes palacsinták végtelen ízkombinációival találkozhatnak a fesztiválon. Ezen kívül lesz palacsintasütő és palacsintadobó verseny, jönnek a Keszthelyi Kötélugrók, a Zalai Balaton-part Ifjúsági Fúvószenekar, szerveznek táncházat és előadnak témába vágó mesejátékokat is. A kicsiket egész nap ugrálóvárak, játékpark, gólyalábasok, kézműves foglalkozások, lovagi torna fogja szórkoztatni.

A helyszín: Vonyarcvashegy Rendezvénytér, a Kossuth utcában. És ha már a településen járjunk, sétáljunk le az elmúlt években többször is a legjobb balatoni strandnak megválasztott LIDO partszakaszra.

 

 

Forrás: helloveb.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ZENESZÓ MELLETT TÖLTIK A KOLBÁSZT

>> NAPI DESSZERT: KÁVÉS BANÁNKENYÉR