Síelés gyerekkel. Hogy kezdjünk neki?


2023.09.06 - Balatonica
sílécek színes szemüvegek erdő

A Balatonfüredi Síiskolában nyílt napokra várják a régi és új tanítványokat, kicsiket és nagyokat szeptember 9-én és 10-én. Lehetőség lesz kipróbálni a síelést és snowboardozást, megismerkedni oktatóikkal, csoportos órára regisztrálni és magánórára időpontot egyeztetni.




A Balatonfüredi Síiskola célja, hogy olyan rendszeres sportolási lehetőséget nyújtson gyermek és felnőtt tanítványai számára, ahol kellemes környezetben, szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a téli sportágak alapjaival. A felvonóval és világítással felszerelt korszerű műanyag pálya időjárástól függetlenül kiváló lehetőséget biztosít a kezdő és haladó tanítványok számára egyaránt.

Szeptember 9-én (szombaton) 9:30-12:30 között és 14:30-17:30 között, valamint 10-én (vasárnap) 9:30-12:30 között ingyenes nyílt napokra várják az érdeklődőket. Az oktatókkal és az eszközökkel való barátkozás mellett lehetőség lesz megismerkedni a Magyar Snowboard Szövetség Riglet programjával, mely a legkisebbeknek kínál snowboard tanulási lehetőséget. Miért jó a Riglet oktatás? Játékos, színes, biztonságos, gyerekekre szabott elemek, és a gyerekek nyelvén értő oktatók. Kiknek ajánlják? Elsősorban 4-10 éves gyerekeknek. 

A TANDTSPORT jóvoltából megismerkedhettek a 2023/2024-as HEAD sílécekkel, snowboardokkal és sícipőkkel, valamint tekerhettek egy kört HEAD kerékpárral is. A TANDTSPORT TRAVEL utazási iroda pedig segít eligazodni családi sítáborok ajánlatai között. Hogy mivel készülnek még? Lesz arcfestő és ugrálóvár, jókedv, mozgás és vidámság minden mennyiségben! 

 

 

Forrás: hirbalaton / FüredTV, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> SNOWBOARD SZLALOM AZ EPLÉNYI SÍARÉNÁBAN

>> NINCS HÓ. MI LESZ A SÍPÁLYÁKKAL?