Önismereti utazás, minőségi idő és tudatosság egy héten át


2023.06.02 - Balatonica
everness fesztiválozók

Felejthetetlen nyári együttlét az egész családnak, a tudatos és egészséges életmód, a pozitív gondolkodás, valamint a zene, mozgás, tánc jegyében! Ezt ígéri a 10. Everness Fesztivál június 20. és 27. között Siófok-Sóstón, a SióCamping szomszédságában.




Több mint 300 program, többek között koncertek, előadások, workshopok, jógaórák, valamint szakrális szertartások várják hét napon keresztül az érdeklődőket a jubileumi, 10. Everness Fesztiválon június 20. és 27. között Siófokon.

Az Everness Fesztivál immár egy évtizede hozza össze a tudatosság, a személyes fejlődés felé nyitott emberek sokaságát a Balaton partjára. A fesztivál egyebek mellett segíti a személyes fejlődést, a testi-lelki egyensúlyt, a holisztikus jólétet és a kreatív, művészi kifejezőkészséget.

A rendezvény egy évtizede vonultatja fel a legkiválóbb hazai és nemzetközi világzenei énekeseket, zenekarokat, spirituális előadókat, írókat, tanítókat, mestereket, oktatókat, trénereket, terapeutákat, szertartásvezetőket, akik tapasztalataikat és tudásukat hozzák el a résztvevőknek.

 

 

A zenei programok közül kiemelkedik a Yaima duó koncertje június 22-én, az elektronikus és akusztikus hangokat egyedien keverő David Lesage fellépése június 23-án, a hazánkba először érkező, nemzetközileg elismert Sam Garrett énekes-dalszerző estje június 25-én, végül a hosszú szünet után újra összeálló Freedom Café meglepetés produkciója június 26-án.

A többi színpadon és sátorban számtalan önismereti előadásba és workshopba lehet bekapcsolódni. Lesz hangterápiás tér, táncos part, szülők sátra gyermekmegörzővel, izzasztó kunyhó, intim tér, civil falu, társasjáték és kreatív műhely.

Az előadók közt találkozhatunk majd Soma Mamagésával, Dr. Angster Máriával, Tari Valériával, Bóna Lászlóval, Domján Andrással, Pál Ferivel, Laár Andrással és Varga Líviusszal, akik saját történeteiken és tapasztalatukon keresztül inspirálják a résztvevőket az önfelfedezésre és a teljes életre, vagyis a fesztivál lényegi küldetésére. 

 

Forrás: tudas.hu, Fotó: Everness Facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> ÁLLÍTSÁTOK MEG A VILÁGOT! KI AKAROK SZÁLLNI.

>> MIÉRT VÁRJUK AZ ÖRVÉNYESVÖLGY FESZTIVÁLT?