Nagyvásznon látnád a saját filmedet?


2023.04.15 - Balatonica
csapó lány kezében rózsaszín háttér

A Magyar Mozgókép Fesztivál és a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál VIDEÓVERSENYT hirdet 20 év alattiaknak. Nevezni másfél perces kisfilmekkel lehet. A legjobb alkotásokat levetítik a veszprémi MAGYAR MOZGÓKÉP Fesztiválon idén júniusban.




Tavaly személyesen is a csodájára jártunk a MobilBalaton ifjúsági videóverseny döntős kisfilmjeinek. Ha akkor lemaradtál a részvételről, idén újra itt a lehetőség a megmérettetésre! Legyél te is filmes! Forgass filmet, akár a mobiloddal, és nyerj értékes filmes díjakat!

Maximum 1,5 perces filmeket lehet beküldeni, és csakis 20 éven aluliak indulhatnak a versenyen. A műveket a SZABADSÁG, BALATON témában várják. Műfaji megkötés nincs: lehet animáció, élőszereplős kisfilm, vagy akár videóklip. Nevezni egyénileg és csapatban is lehet, egy nevező korlátlan számú kisfilmmel indulhat.

 

 

A versenybe került filmek alkotói személyes visszajelzést kapnak a neves filmesekből álló zsűritől. A legjobb pályamunkák értékes díjakat nyernek: 4 fős élményvitorlázás az ÉlményBalaton.hu felajánlásával Alsóörsön, Családi belépőjegyek a bakonyi Sobri kalandparkba, szakmai gyakorlat a Zsigmond Vilmos Mozgóképművészeti Intézet felajánlásával. 

A videóversenyt a Magyar Mozgókép Fesztivál hirdeti meg a CINEMIRA Nemzetközi Gyerek és Ifjúsági Filmfesztivál és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében. A legjobb 30 alkotást levetítjük a MAGYAR MOZGÓKÉP Fesztiválon 2023. június 10-én Veszprémben.

A nevezés határideje május 26, a további részleteket itt találjátok.

 

Forrás: MTI, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> VESZPRÉM JELESRE VIZSGÁZOTT

>> 2023-BAN IS LESZ MAGYAR MOZGÓKÉP FESZTIVÁL!