Itt szülinapozzatok: balatoni játszóházak


2022.10.23 - Balatonica
játszóház tornya fákkal

Őszi gyerekprogramokat rizikós a szabadban tartani. Szülinapi zsúrokhoz különösen kapóra jön egy jól felszerelt játszóház. A Balatonnál is felismerték a színes csúszdák, ugrálók, mászófalak csalhatatlan vonzerejét. Lássuk a választékot!




BOBO FUN PARK

cím: Alsópáhok, Kolping utca

A Balaton aktív szabadidő központja. Egy fedett élménypark, ahol az időjárás nem szab határt a kalandoknak. A Bobo Fun Park több mint egy klimatizált játszóház, a környék legmenőbb találkozóhelye. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín. Halloween-kor különleges programokkal várnak.

 

BALATONIBOB SZABADIDŐPARK

cím: Balatonfűzfő, Uszoda u. 2.

A bobappetit! étterem tágas tetőterében, egy dzsungel hangulatát idézően van berendezve. Ideális szülinap helyszín, hiszen az étteremnek hála az étkeztetést akár 100 gyereknek is meg tudják oldani. Háromszintes, sokcsúszdás építmény, ahonnan a tetőtéri ablakokon keresztül a szabadidőparkra kukucskálhatnak ki a kicsik. A legkisebbek számára totyogórészleget különítettek el, illetve a játszóház része egy interaktív készségfejlesztő panel is. 

 

MARINA KIDS KLUB

cím: Balatonfüred, Széchenyi István u. 55. (Tesco emelet)

Játszóház trambulinnal, légvárral, kétszintes labirintusrendszerrel, mászófallal, babázósarokkal.

 

Alfa Családi Játszóház és Vitaminbár

cím: Balatonboglár, Viola u. 17.

A babákat puha-játékos babajátszóval, a nagyobb gyerekeket szerepjátékos sarokkal és labirintussal várják.

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ÖT KILÁTÓ A BALATONNÁL, AMIT LÁTNI KELL

>> MIÉRT RAGÁLYOS A NEVETÉS?