Hosszabb és ütősebb lesz a KeszthelyFest


2023.02.04 - Balatonica
keszthelyfest plakát

A KeszthelyFest egy 2014-ben alapított zenei-gasztronómiai fesztivál, a nyugat-balatoni régióban az egyik legsikeresebb brand a maga műfajában. A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa támogatásával idén négy naposra bővül és minőségileg is megújul. LégyOTT július 6. és 9. között Keszthelyen!




A 2023-ban megújuló KeszthelyFest két színpadra szervezi a fellépőket. A Balaton-part mellett a Festetics-kastélyban vár majd a Viviera Beach Színpad, míg a város főterén lesz a Keszthelyfest Nagyszínpada. Az eddigi háromnapos eseménysorozat négynaposra bővül. Az előadók között lesz a Csík Zenekar Presser Gáborral, az Első Emelet és az R-Go, de lesznek gyerekkoncertek, kiállítások, irodalmi és gasztronómiai események is nagy választékban.

A tavalyi program sikerét követve a Festetics-kastélyban a divat idén is középpontba kerül. Schiffer Miklós divat- és stílustanácsadó mellett neves tervezők divatbemutatója színesíti a fesztivált. A részletekért kövessétek az esemény honlapját.

Inotától Hévízig 116 település részvételével mintegy háromezer esemény zajlik az európai kulturális főváros rendezvénysorozata keretében, csak győzzük követni! Ehhez csatlakozva a veszprémi és a keszthelyi programok is összekapcsolódnak, számítanak egymás közönségeire. A Keszthelyfestre jellemző családcentrikus megközelítés különösen egybevág az idei kulturális főváros céljával.

 

Forrás: kultura.hu, Fotó: KeszthelyFest Facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> ÜNNEPI ÉVRE KÉSZÜL KESZTHELY

>> EGY BALATONI VÁROS IS A 10 LEGSZEBB TÓPARTI TELEPÜLÉS KÖZÖTT VAN