Hogy lehetsz jobb kertész?


2023.09.22 - Balatonica
cserepek ültetett palánták

Régóta ​szeretnél kertészkedni, de sosem mertél belevágni? Belevágtál, de nem vagy olyan eredményes, mint képzelted? Őry Barnabás biokertész, a bestseller A 3 órás kert című könyv szerzője könyvbemutatót és előadást tart a veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban november 7-én.




Őry Barnabás A 3 ÓRÁS KERT címmel könyvet is írt és honlapot is szerkeszt. Ezeken a felületeken nyolc év biogazdálkodói tapasztalatát osztja meg kertészekkel és kertészkedni vágyókkal. És hogy miért 3 órás? Mert Barnabás egyszerű és könnyen alkalmazható alapelveit követve heti 3 óra kertészkedéssel bárki sikeres zöldségkertésszé válhat. Legyen szó akár csak néhány ágyásról, akár nagyobb kertről, ha a természettel együttműködünk, kiemelt figyelmet szentelve a talajéletnek, a veteményes jelentős mennyiségű biozöldséggel hálálja meg a gondoskodást.

 

Őry Barnabás (Forrás: az esemény FB-oldala)

 

A veszprémi Eötvös Károly Megyei Könyvtárban megtartott előadás során a hallgatók megismerkedhetnek a hatékony és eredményes biokertészkedés legfontosabb alapelveivel. Bemutatásra a kerül a fix ágyások használata, a komposztmulcsozás, a kiemelkedő minőségű kerti komposzt előállítása, a vetéstervezés és még sok hasznos tudnivaló. Az előadás után lehetőség lesz könyvvásárlásra, illetve dedikálására is.

Az előadáson kizárólag előzetes regisztrációval lehet részt venni. Ha mennétek, írjatok az alábbi e-mail címre: info@a3oraskert.hu!

 

Forrás: moly.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MELYIK ŐSZI KÖNYVMEGJELENÉSEKET VÁRJUK LEGINKÁBB?

>> SPORTOLJ FŐZÉSSEL ÉS KERTÉSZKEDÉSSEL!