Csókpadokra lehet pályázni Hévizen


2023.01.16 - Balatonica
hévízi csókpad a tájban

Idén folytatódik a „Hévíz, a csókok városa” program, amelyhez minden helyi vendéglátó, szállásadó és vállalkozó csatlakozhat. A februári holtszezont felrázni hivatott Valentin-napi megmozduláson tavaly 60 helyszín állt össze és rengeteg romantikus párfotó készült. A szervezők reményei szerint jövő hónapban újrázni fogják a sikert.




A 2023-as lesz a harmadik csókhétvége Hévízen. Tavaly például csaknem 60 csókpad várta a szerelmespárokat, életkortól és nemi identitástól függetlenül, de jutott ülőalkalmatosság a szingliknek is, abban a reményben: hátha ott végre rájuk talál a várva várt szerelem. 

Morvai Anikó, a szervező Hévízi Vállalkozók Egyesületének elnöke így nyilatkozott: A nagy érdeklődés miatt kibővítjük a sikeres kezdeményezést, amely egy kicsit feldobja a februári csendet városunkban. Minden egyes feldíszített ülőalkalmatosság egyben selfie pontként is működik, így a közreműködők rengeteg emberhez elérnek és viszik a város hírét, hiszen egy nyereményjáték keretében az elkészült képek nyilvános posztokban felkerülnek a közösségi oldalakra. Az elmúlt években bebizonyosodott: mindez vonzó program a helyieknek, illetve a térségbeli vagy távolabbról érkező pároknak.

A civil szervezet vezetője azt is elárulta: online térkép készül majd a helyszínekről, amely segíti a romantikus kedvű résztvevőket a selfie pontok megtalálásában. A felhívással hagyományt szeretnének teremteni, s azt remélik: valóban Hévíz lesz a csókok városa.

 

Forrás: Zala Vármegyei Hírportál, Fotók: Helló Hévíz Facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> 12000 ÉVES ESŐ ÚTJÁT KÖVETHETJÜK

>> BIVALYERŐS EVEZÉS A HÉVÍZI-TÓNÁL