Csobbanj a Strandok Éjszakáján!


2023.06.18 - Balatonica
strand labda

Évek óta hagyomány, hogy július utolsó szombatján a magyarországi strandok, gyógyfürdők, termálfürdők és aquaparkok hosszabbított nyitvatartással és különleges programokkal várják a látogatókat. Ti hol fogtok csobbanni július 29-én?




A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére lassan másfél évtizede minden júliusban megrendezik a Strandok Éjszakáját. Az idei eseményre mostanáig több tucat fürdő csatlakozott az ország minden részéről, de július közepéig még folyamatosan várják a jelentkezéseket.

Július 29-én szombaton tehát a részt vevő fürdőkben garantáltan éjszakáig tartó nyitvatartással tudják fogadni a fürdőzőket. A részletes családi, sport- és zenei programokért a Csobbanj Velünk! közösségi oldalát lesz érdemes bekövetni. Ugyanitt napközis úszótáborokról, nyárizzító bulikról és egyéb aktuális kedvezményekről is lehet értesülni.

A Magyarországon működő nagyjából kétszáz gyógy-, és élményfürdőből tavaly több mint negyvenben szerveztek különleges programokat az éjszakai strandolóknak. Drukkolunk, hogy idén még ennél is többen csatlakozzanak!

 

Beszámoló a 2021-es Strandok Éjszakájáról (M1)

 

Forrás: index.hu / furdoszovetseg.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> HOL VAN A BALATON LEGJOBB STRANDJA?

>> KIVÁLÓ MINŐSÉGŰEK A BALATONI FÜRDŐHELYEK