Áprilisban visszatér a Káli Futás


2023.03.21 - Balatonica
illusztráció tájban futóról

A tavalyi kényszerszünet után idén április 8-án, Húsvét szombatján újra lesz Káli Futás, sorrendben a tizennegyedik. A mesébe illő útvonal Mindszentkálláról indul és a Balaton-felvidék vulkáni kúpjai között kanyarog. A három felnőtt táv mellett indítanak ovis és sulis futóversenyt is. Kiváló program az egész családnak!




A 2023-as 14. Káli Futás felnőtt résztvevői három táv közül választhatnak: indul egy 10, egy 15 és egy 24 kilométeres szakasz. Mindhárom távon maximum 80 főt indítanak. A családosok nagy örömére most is lesz persze ovis és kisiskolás futás: kb. 400, illetve 800 méteren. 

A tervezett versenyközpont Mindszentkálla faluházánál, a rajt és a cél pedig a templom alatt lesz felállítva. A rajt délelőtt 10 órára van időzítve. Tervben van, hogy aznap estére indítanak egy ráadás éjszakai futóeseményt is, erről részleteket később közölnek a szervezők. A legjobb helyezettek között szerény díjakat osztanak, illetve várják a használt futófelszerelésekből a felajánlásokat, hogy senki ne maradjon ki a lehetőségből. 

A nevezési díj 5-6000 forint, de a könyező falvak állandó lakosai 50% kedvezménnyel rajtolhatnak. Bővebb információ és nevezés: ZOLDFUTAS@GMAIL.COM

 

 

 

Forrás: sportnaptár.hu, Illusztráció: Pixabay

KAPCSOLÓDÓ

>> FUSSUNK ÁT AZ ÚJ ESZTENDŐBE!

>> TEREPFUTÓ MINIMARATON A BALATON-FELVIDÉKEN