Kétéves lett a Bobo Fun Park


2023.06.16 - Balatonica
szülinapi muffinok

Kétéves szülinapját ünnepelte az alsópáhoki Bobo Fun Park. Ninja pálya, mászófalak, trambulinok és egyéb extra kihívások. A klimatizált Adrenalin Aréna egész nyáron szerdától vasárnapig várja a család minden tagját. Kinek bátorságpróba, kinek szórakozás, kinek randihelyszín.




2021 júniusában nyílt a Keszthely és Hévíz között található BOBO FUN PARKjátszóház, trambulinpark és rendezvényhelyszín. Az első születésnapjukat is látványos programokkal ünnepelték tavaly ilyenkor, az idei ünnepléssel pedig bizosra vehető, hogy mostanra hagyományt teremtettek a nyárindító szülinapozással és akciókkal. 

A 3000 négyzetméteres játékfelületen 30 aktív attrakcióval várják az összes korosztályt. Az alsó szinten (például) csúszda, mászórámpa, lézer labirintus, kötélpálya, barlang és focipálya állnak rendelkezésre, az emeleten (mások mellett) a trambulint, a ninja pályát, a játéktermet és a VR szimulátorokat lehet kipróbálni. A létesítmény zárt, klimatizált belső terekkel várja a családokat és baráti társaságokat télen-nyáron.

 

 

Az Aréna Bárnak és a rendezvényteremnek köszönhetően nagyobb csoportoknak, osztálykirándulásokhoz, csapatépítőkhöz is ki lehet bérelni a helyszínt. A szülinapra a fentiek mellett spinning kihívással, akrobatikus jógabemutatóval, zsonglőrökkel és ünnepi édességekkel készültek a szervezők.

A nyáron az iskolásokat FUN & ADRENALIN tábor várja. ahol exatlonisták, sziklamászók és sportanimátorok fejlesztik a gyerekeket. A VAKÁCIÓ-INDÍTÓ akció keretében pedig, aki június 25-ig bemutatja a bizonyítványát és benne legalább egy darab ötös érdemjegyet, kedvezményekben részesülhet.

 

Forrás: KeszthelyTV, Fotó: Bobo Fun Park Facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> ITT SZÜLINAPOZZATOK: BALATONI JÁTSZÓHÁZAK

>> ÖT KILÁTÓ A BALATONNÁL, AMIT LÁTNI KELL