Családi kincsvadászat a téli Balatonon


2023.12.30 - Balatonica
pompom sapkás kisgyerek a téli tájban

Forgalomélénkítő turisztikai programot szerveznek a téli Balatonnál. A marketingfogást a budapesti Mikulásgyárban próbálták ki idén először. Ha sikeresen debütál a téli futam, a főváros és több Balaton parti település tavasszal Nagy Húsvéti Kincsvadászatot rendez.




Kincsvadászatot szerveznek a téli Balaton körül! Az akcióval arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy az iskolai téli szünet idején is érdemes a gyerekekkel egy-egy napra a Balatonra jönni. Alsóörsön, Siófokon, Balatonkenesén és Balatonlellén rejtették el azokat a QR-kódokat, amelyeket beolvasva értékes nyeremények helyét kutathatják fel a családok.

A kincskeresős játékban azokat is szeretnék megmozgatni, akik a Balatonon laknak, de eddig nem volt miért Budapestre utazniuk. Ők játékokat és olyan fürdőbelépőket kereshetnek a kincsvadászaton, amelyek segítségével ingyen juthatnak el több fővárosi fürdőbe, illetve a Lumina Parkba.

Füred Kapitány karácsonyi kincsvadászatának ötletét több játékgyártó és a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. is támogatja. Az akció szervezői a Nagy Húsvéti Kincsvadászaton már a Balatoni Turizmus Szövetséggel, a BalatonBike365 csapatával, illetve több budapesti fürdővel és múzeummal is szeretnének együttműködni.

 

Forrás: turizmus.com, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> TOJÁSFUTAM ÉS FÜRED KAPITÁNY

>> BEST OF BALATON SZAVAZÁS: VÁR A BALATONI TÉL!

>> FEJEDELMI VENDÉGLÁTÁS A FOLLY ARBORÉTUMBAN