Fejedelmi vendéglátás a Folly Arborétumban


2023.12.17 - Balatonica
piros kockás terítő lakoma

Valami igazán felejthetetlent kerestek az ünnepek közöttre? A karácsonyt követő napok és a téli szünet hetei valódi ünnepi hangulatban telnek a badacsonyörsi arborétumban: hamisítatlan téli programokkal, forró italokkal és óévbúcsúztató borvacsorákkal készülnek a jeles napokra.




Folly Arborétum egy élő „fenyőmúzeum” a Balaton északi partján, hozzátartozó faiskolával, szőlővel, pincészettel és étteremmel. A téli szünetben sem tétlenkednek. Kerti programjaik december 28-29-30-án délután 12:30-kor évbúcsúztató kerti sétával kezdődnek, majd téli szabadulószobával várják a családokat, végül sötétedés után fényfestés kerti sétára hívják az ünnepek között odalátogató vendégeket.

Lencseleves, malacsült, rendhagyó fogások és díjnyertes, friss borok a Folly óévbúcsúztató vacsoráin december 29-én és 30-án. A finom, gazdagon készített téli ételek energiával töltenek fel, a szilveszteri menü pedig meghozza a szerencsét is. A vacsorák kísérő programja a Folly Fényfestés fényanimációit bemutató kerti séta. Az iskolai szünet második hetében, január elején ismét nyílt napokat szerveznek, illetve január 2-7. között díjmentes léphetnek be az arborétumba a környékbeli lakosok.

 

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ÍNYENC BORVACSORÁK A FOLLY ARBORÉTUMBAN

>> BÚCSÚZTASSUK TIHANYI GEOTÚRÁVAL AZ ÉVET!