Végtelen együttlét: 1x1 fesztivál a veszprémi ActiCity-ben


2023.09.05 - Balatonica
színes játék dobókockák

Azért, mert vége a nyárnak, még nem kell lemondanunk a fesztivál feelingről. Szeptember 21. és 23. között erről gondoskodik a nyáron nyílt veszprémi Acticity 1x1 fesztiválja, ahol minden este koncertekkel, napközben pedig gasztronómiai és kommunikációs workshopokkal, filmvetítésekkel várnak.




SZEPTEMBER 21.

14:00 – Szabó Simon kollégiumi főzőiskolája.
Milyen egyszerű ételekkel nyűgözheted le a haverokat, barátokat, barátnőket, ha csak egyetlen főzőlap áll a rendelkezésedre az albiban, vagy a koliban? A workshopon Szabó Simon színész/szakács tanít meg mesterfogásokra egy jó adag humorral fűszerezve. A főzés 2-5 fős csoportokban fog történni, a bulihangulat garantált.

15:00, 17:00 – Filmvetítés – Friss hús best of válogatás.
2023-ban tizenegyedik alkalommal rendezték meg a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált. A Friss Hús elsődleges célja a legújabb magyar és külföldi rövidfilmek bemutatása. A fesztivál évről évre növekvő látogatottsága bizonyítja, hogy a rövidfilmek széleskörű érdeklődésre tartanak számot. Az 1×1 fesztiválon az idei fesztivál díjnyertes rövidfilmjei lesznek láthatók.

19:00 Ivan & The Parazol koncert

20:45 Blahalouisiana koncert

 

SZEPTEMBER 22.

14:00 – Kommunikációs workshop.
Nehezen szólalsz meg társaságban? Nehéz megtalálnod az összhangot egy beszélgetés során? Nem mersz vitázni? Félsz, hogy megsértesz másokat? Sajátítsd el az asszertív kommunikáció alapjait az 1×1 fesztiválon. Profi kommunikációs szakember segít fejlődni játékos formában.

16:30 – Dalszerző workshop Agócs Mártonnal.
Szeretnéd megtudni, hogyan születik egy dal? Kevés olyan élvezetes dolog van az életben mint maga az alkotás. A sikerélményorientált zenei workshopon mindenki teret engedhet az alkotó énjének és korlátok nélkül próbára teheti a kreativitását – zenei előképzettségtől teljesen függetlenül. A cél, hogy közösen hozzunk létre egy közös zenei produktumot, miközben még jól is érezzük magunkat. A házigazda Agócs Márton, az Aurevoir. zenekar frontembere.

17:00 – Filmvetítés – Friss hús best of válogatás.

19:30 Dumaszínház: Szabó Balázs Máté

20:30 Aurevoir. koncert

 

SZEPTEMBER 23.

16:00 – A Z generáció legnagyobb kihívásai – Nyáry Luca és Steigervald Krisztián interaktív workshopja.
A realitás és a virtuális világ az emberi kapcsolatokban, párválasztásban. Egy izgalmas beszélgetés Steigervald Krisztián generációkutatóval és Nyáry Luca influenszerrel arról, hogy a Z-generáció számára hogyan különül el egymástól a realitás és a virtuális világ.

19:00 Parno Graszt koncert

20:45 Bohemian Betyars koncert

 

TOVÁBBI MINDENNAPOS PROGRAMOK
Tedd igazzá a meséd! A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban segít, hogy életed álmai valóra váljanak, mert a királyfik és királylányok nem tűnnek el az esti mesék végével! A saját mesédet te írod! Sátrunknál szeretettel várunk minden fesztiválozót szerencsekerékkel, párkapcsolat építő - és más társasjátékokkal, telefontöltési lehetőséggel, pihenő-beszélgető sarokkal és egy kis közvéleménykutatással.

 

Helyszín az ActiCity Veszprém. 1x1 Fesztivál, Veled Végtelen!

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ACTICITY, AHOL A TÁNC ÉS A MOZGÁS KAP TERET