Téli bakancsos körtúrák Zalában


2024.01.02 - Balatonica
téli deres fák

Január 4-ig kedvezménnyel nevezhettek az év első szombatján megtartott zalai körtúrákra. Négy útvonal közül választhattok. A család összes tagját életkortól függetlenül szívesen várják, sőt még a házi kedvenceket is magatokkal hozhatjátok.




A Bakancsos túráim szervezésében meghirdetett négy zalai körtúra között van egy közel 20 kilométeres, van kettő 11-12 kilométeres és végül van egy 3 kilométeres szakasz. Mindenki a saját erőnlétének megfelelőt választhat. 

A leghosszabb 5 és fél órás túra állomásai: Kallósd, Kultúrház + Árpád kori kerektemplom + Kehida, Deák-kút + Öreg-hegy + Kallósd, Szőlőhegy + Páduai Szent Antal kápolna + Zalakoppány, forráskút + Kereszt + Bezeréd, Szent Vendel kápolna + Szabadnép telep + Kallósd, Kultúrház

A középnehéz 3 és fél órás illetve a könnyebb 2 órás távok ezeknek a látnivalóknak a felét vagy harmadát érintik. Ami különösen vonzóvá teszi a téleleji programot, hogy a rajtban meleg tea, forraltbor, kávé, zsíros- és lekváros kenyér, a célban pedig gulyás leves vár mindenkit.

 

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> TOVÁBB BŐVÜLT A BALATONI BRINGAKÖR

>> RÉSZT VENNÉL VADON ÉLŐ ÁLLATOK MEGFIGYELÉSÉBEN?