Street Training: tanulási fesztivál a Balaton partján


2024.06.01 - Balatonica
street training plakát

2024. június 15-én, szombat délután a balatonalmádi mólónál ötödik alkalommal rendezi meg a Street Training tanulási fesztivált a BENT Balatoni Női Vállalkozói Egyesület és a Flow Alapítvánnyal együttműködésben. A másfél órás, ingyenes minitréningeken több mint 20 trénerrel járhatnak körbe egy-egy témát az érdeklődők a csodaszép balatoni panorámás környezetben.




Az ötödik évfordulóját ünneplő esemény a nyitott és fejlődni vágyó emberek találkozóhelye: érdekes témák, tapasztalt előadók, nyitott résztvevők és a Balaton partjának varázslatos környezete egyesül június 15-én. Ez a rendezvény nem csupán csak egy tréning, hanem egy élmény, ahol a résztvevők aktívan vesznek részt a különböző témák feldolgozásában. A rendezvény célja a közösségépítés és tudásátadás.

A ligetben a programot 24 szakavatott, tapasztalt előadóval, trénerrel biztosítják több, 12 kijelölt mezőn párhuzamosan, többek között a kommunikáció, az önismeret, a tudatosság, a vállalkozókat és vezetőket támogató menedzsment területek, a stresszkezelés, és a munka-magánélet egyensúly témájában. A rendezvényre a szervezők várnak minden nyitott, tanulni, fejlődni vágyó érdeklődőt. A 1,5 órás minitréningek tinédzserektől szülőkig mindenki számára tartogatnak inspiráló pillanatokat, új ismereteket.

 

Forrás: hirbalaton, Fotó: facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> MILYEN ÚJ KIHÍVÁSOK ELÉ NÉZ A BALATONI TURIZMUS?

>> HOL LÁTHATTOK ELEKTRONIKUS BÁRÁNYOKAT, GRIPEN SZIMULÁTORT ÉS SZABADTÉRI ÓRIÁSVÁSZNAT EGY HELYEN?