Őszi bringatúra a Balaton-felvidéken


2023.10.16 - Balatonica
bicikli erdő ősszel

A Balaton–felvidéki Őszi BringaTúra azoknak szól, akik gyönyörű természeti környezetben, biztonságos jelzett utakon szeretnék élvezni a kerékpározás nyújtotta szabadság érzését. A táv 65 km 610 m szintemelkedéssel. Bármilyen több fokozatú, váltós, jó műszaki állapotban lévő kerékpárral teljesíthető.




Az esemény rendkívül szerencsés időpont szempontjából, hiszen a három napos ünnep első napjára esik: október 21-én 10-kor lesz a rajt a balatonfüredi Szabadidő Központnál. Így már pénteken érdemes lejönni Balatonfüredre, belekóstolni a balatoni őszi hangulatba. Valamint érdemes még itt maradni és több kerékpáros útvonalat is felfedezni, amihez ajánljuk a BB365 balatoni kerékpáros oldalt.

A szervezők célja, hogy minden évszakban szervezzenek egy nagyszabású bringatúrát, melyen minden résztvevő felejthetetlen élményekben részesül. Az Őszi BringaTúrával a Balaton–felvidék fantasztikus kerékpáros túra lehetőségeinek egyik kiváló útvonalát szeretnénk bemutatni, mely végig aszfalton halad, vagy bringaúton, vagy kis forgalmú közúton.

A közlemény kiemeli, hogy ez hagyományosan nem verseny, hanem túra. A rendezvénnyel népszerűsíteni kívánják a 4 évszakos balatoni kerékpáros turizmust, mely minden évszakban másképpen tud csodás élményt nyújtani a Balatonnál és a Balaton-felvidéken bringázóknak. E hét szombaton tehát ötödször is irány az őszi Balaton-felvidék!

 

Forrás: sportaktiv.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MIK AZ ÚJ BICIKLIS TRENDEK A BALATONNÁL?

>> KÜLÖNLEGES BALATONI KERÉKPÁROS ÚTVONALAK EGY HELYEN