Nézz sok filmet, hogy kijuthass Berlinbe!


2023.10.15 - Balatonica
berlin éjjeli kivilágításban

A Magyarhangya filmforgalmazó koordinálásában a mai nappal elstartolt az európai filmkihívás, amelynek keretében a résztvevőknek két hónap alatt 10 európai filmet kell megnézniük és posztolniuk róla. A verseny győztese a 2024-es Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra juthat el.




A European Film Challenge kihívás idén másodjára érhető el Magyarországon. A pontgyűjtő játék lényege, hogy európai filmeket kell nézni, legalább 10-et és ezekről sokat posztolni közösségi felületeken #europeanfilmchallenge_hu hashtaggel. Akinél a legtöbb pont gyűlik össze december 17-ig, belépőt nyer a 2024-es Berlini Nemzetközi Filmfesztiválra, repülőjeggyel és szállással együtt.

A játékban részt vehet bárki, aki elmúlt 18 éves. Filmeket interneten is lehet nézni, ám azokért kevesebb pont jár. Azoknak lesz a legtöbb esélye kijutni, akik moziban néznek kis európai országból származó filmeket, és figyelemmel kísérik a pluszpont-szerzési lehetőségeket a kihívás weboldalán, valamint a magyarhangya közösségimédia-felületein.

 

Forrás: kultura.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MAGYAR MOZIPREMIER: SAKKJÁTSZMA ÉLETRE-HALÁLRA

>> A NÉMET RÓKA ÉS TÁRSAI BEÜLNEK A MOZIBA