Minden cseppje minőség: a Balatonica Gin bekerült a VeszprémFest kínálatába


2024.06.24 - Balatonica
koncert közönség vakuk

Újabb fantasztikus bejelentés a Balatonica Gin házatáján: a VeszprémFest világszínvonalú zenei produkciói mellé idén júliusban a balatoni életérzésből ihletett, citrusos ízvilágú párlatot kortyolgathatjátok, amely hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra. Gyertek el Veszprémbe és kóstoljatok bele a legjobb minőségekbe!




Az immár bő két évtizedes VeszprémFest a nyári prémium zenei fesztiválok vidéki végvára: vendégül látja azokat a sztárokat, akik Európa és a világ színpadainak deszkáin is otthonosan mozognak. Ízelítőül néhány név a korábbi fellépők közül: Lisa Stansfield, Gregory Porter, Jamie Cullum, Emeli Sandé, Kool & the Gang, Katie Melua, Vaya Con Dios, Diana Krall, José Cura, Nigel Kennedy, Al Di Meola, Paco de Lucia, Herbie Hancock, Chick Corea, Buena Vista Social Club, Craig David...  A fesztivál évről évre fontosabb bejegyzés a kultúra- és zenerajongók naptárában, kitüntetés részt venni rajta. A barátságos végvár minden nyáron pár napra zenei és gasztronómiai fellegvárrá lényegül át.

A Balatonica Gin 2024-ben itt fog vendégeskedni, hogy reményeink szerint tovább fűszerezze a minőségi ízkavalkádot és ezáltal fokozza az élményt. Nagy büszkeség, hogy a tavaszi indulás után azonnal egy prémium válogatásban bizonyíthatunk. A fesztiválközönség kedvelt frissítői a gin alapú koktélok és mi hiszünk abban, hogy a magas színvonalhoz szoktatott fogyasztók hálásán fogadják majd, hogy egyedibb, izgalmasabb fűszerezéssel, a balatoni élményeket magába sűrítő eredeti ízesítéssel lepjük meg őket. Gyertek el a Veszprémi Várba és koccintsunk együtt a csúcsminőségre!

 

 

Fotók: VeszpremFest FB

KAPCSOLÓDÓ

>> KÓSTOLJATOK BALATONICA GINT A HÉTVÉGI GIN MARKETEN!