Kóstoljatok Balatonica Gint a hétvégi Gin Marketen!


2024.05.28 - Balatonica
balatonica gin grafika

Múlt héten adtunk hírt róla, hogy útjára indítottuk a balatoni ízeket egyesítő, eredeti receptúrájú Balatonica Gint. Ha eddig még nem kóstoltátok, most itt a remek alkalom: ott leszünk péntek-szombaton Budapest legizgalmasabb ginfesztiválján, a Hello Budában!




Mit érdemes tudnod a Balatonica Ginről? 

A saját receptúrájú hűsítő ital abban egyedülálló, hogy a fűszerezéshez szükséges alapanyagok jelentős részét a Balatonica alapító csapata termeli egy olyan mediterrán mikroklímával rendelkező magaslaton, ahol 2018-ban létrejött a chillout zene hazai bölcsője. Így őszintén elmondhatjuk, hogy a Balatonica Gin minden cseppje egy olyan életérzést közvetít, ahol a káprázó napsütés és a végtelen türkizkék találkozását fehér vitorlák csipkézik, akol a chillout zene simogatja azokat a citrus- és fűszerbokrokat, amiknek a virágai és levelei elegáns karaktert adnak egy olyan italnak, ami mostantól a felemelő és emlékezetes pillanatok kísérője lehet, hogy azokra még tovább és még szebben emlékezhessünk!

 

Mit láthatsz a Gin Market Budapesten?

Képzelj el egy hétvégét, ahol a főszerep a kedvenc italodé. Ahol rengeteg érdekességet tudhatsz meg róla, tesztelheted ízlelőbimbóid, kóstolhatsz könnyedebb fajtát, testeset, citrusosat, fűszeresebbet, de akár rózsásat, epreset, sőt tokaji szőlővel bolondított gint is. Mindezt csodálatos környezetben, a legfinomabb falatokkal kísérve, DJ-vel támogatva, igazi fesztiválhangulatban.

A kiállítók között a legjobb hazai és külföldi ginmárkák italaival találkozhatsz: Hendrick’s, Tanqueray, Kalumba, Isle of Harris, Bobby’s, Citadelle, Brockman’s, G’Vine, Rivo, Wild Child, Illusionist, Misi’s, Mecsek Hills, Búzavirág, Zsolnay, Puerto de Indias, Harahorn ... és idén először: a BALATONICA GIN!