Meseszép balatoni szálláshelyek


2022.08.02 - Balatonica
A birtok

A folyamatosan formálódó balatoni szálláshely-piacon ma már könnyen találni kiváló ízléssel felújított vagy megépített ingatlanokat. Ezek közös jellemzője, hogy a Balaton és a természet inspirálta az enteriőröket. Íme öt balatoni vendégház, amely puszta létével felejthetetlen élményeket nyújt.




Lakeview Apartman, Alsóörs
Natúr színek és természetes vonalak jellemzik ezt a 38 nm-es apartmant, amely a Balaton partjához nagyon közel helyezkedik el, így a teraszról zavartalan kilátás nyílik a tóra. A kis méretű apartmant ötletes, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal osztották fel több funkciós térré.

További képekért kattints ide!

A birtok, Káptalantóti
Rendkívül ízlésesen felújított házra bukkanhatunk Káptalantóti közepén, a Liliomkert piac szomszédságában. A belső tereket natúr színekkel és anyagokkal tették barátságossá. A kis birtokot erdő és patak határolja. 

További képekért kattints ide!

L’ essence Cottage, Lesencefalu
A tanúhegyek és a kék túra útvonal találkozásánál található a 120 éves présház, amelyet gondos tervezéssel formáltak modern és kényelmes otthonná az utazók számára. A Balaton kékje jó arányérzékkel köszön vissza az egész enteriőrben. 

További képekért kattints ide!

Kőpince üdülőház, Köveskál
Köveskál és Szentbékkálla felett, a Fekete-hegy tetején egy 1710-ben épült présházban alakították ki az eleganciát sugárzó szálláshelyet. Világos terméskövek és sötét színű bútorok kontrasztja teszi izgalmassá az enteriőrt. 

További képekért kattints ide!

Country home, Balatonfűzfő
Az északi tájak és a Balaton ihlették a lakberendezőt ennek a barátságos háznak a kialakításánál. Természetes anyagok, világos színek, és hatalmas üvegfelületek teszik vonzóvá a klasszikus balatoni faházból kialakított szálláshelyet. 

További képekért kattints ide!

 

KAPCSOLÓDÓ
>> Bámulatos arccal született újjá egy balatoni présház
>> Kihirdették az Év Balatoni Háza pályázat nyerteseit