Ma debütál a Balatonica téli downtempo válogatása


2023.01.01 - Balatonica
zenei válogatás album cover

Balatonica Chillout Winter Edition 2023 névvel ma jelent meg Magyarország egyik legnépszerűbb online rádiójának downtempo válogatása. Az M-Sol Records gondozásában kiadott világszínvonalú szelekció a legjobb zenei aláfestés a téli hónapok emlékezetes pillanataihoz.




A mi karácsonyi ajándékunk nektek, hogy a Balatonica Chillout Winter Edition 2023 mától letölthető és streamelhető. Ha csak a reggeli szürkeségben elkortyolt forró tea mellé vagy a hosszúra nyúló borús ingázásaid alatt hallgatnál valamit szívesen, ami mindenki számára emészthető zenei stílus és az abszolút lelki töltődést szolgálja, akkor ez a legjobb opció. Garantáltan helyre tesz.

A Cafe del Mar vagy Buddha Bar válogatásokról ismert előadók és néhány feltörekvő, világsikerre hivatott művész dallamai csendülnek fel a lemezen. A 19 track előadói közül Gary B, Florito, Marga Sol, Digby Jones, Schwarz & Funk, David Clavijo, Michael E, Clelia Felix neve ismerősnek hangozhat annak, aki gyakran hallgatja a Balatonica rádiót, de garantált, hogy Lenart Richter vagy Pep Llado zenéi sem fognak csalódást okozni senkinek.

Nyújtózzatok el és engedjétek újratöltődni a lelketeket a Balatonica Chillout Winter Edition 2023 hallgatásával az alábbi elérhetőségeken: traxsource, spotify.

 

 

KAPCSOLÓDÓ

>> ITT A NYÁR LEGJOBBAN VÁRT CHILLOUT VÁLOGATÁSA!

>> ÉRZÉKI HANGULAT BALATONI PANORÁMÁVAL

>> "ENGEDD, HOGY MI SZOLGÁLTASSUK A FILMZENÉT ÉLETED FELEMELŐ PILLANATAIHOZ!"