Karácsonyi meditáció Siófokon


2023.12.09 - Balatonica
buddha szobor kristályok

Miért is jó meditálni? Csökkenti a stresszt, fejleszti a tudatos jelenlétet, segíti az érzelmi egyensúlyt, energiával tölt fel, támogatja a mentális és fizikai erőnlétünket. Ha úgy érzitek, pont ezeknek jó hasznát vennétek az ünnepek előtt, jelentkezzetek Winkler Mónika karácsonyi meditációjára december 18-án, Siófokon.




Karácsony ünnepén kicsit lassítunk, s a külvilág helyett a saját világunkra, magánéletünkre, családunkra összpontosítunk. Megpihenve az egész éves fáradozás után, megoszthatjuk önmagunkat szeretteinkkel, s átélhetjük a Karácsony szellemét. Érdemes ehhez elengednünk a (korábbi) negatív tapasztalatainkat, az év alatt felgyülemlett feszültséget és felkészíteni lelkünket az ünnep és a szeretet befogadására.

A karácsonyi meditáció célja kettős. Egyrészt segíti az ünnepre való ráhangolódást, a szeretet áramoltatásának érezését és a szeretteinkkel történő közös hullámhossz megélését, másrészt segíti az év végi összegzést, következtetéseink levonását és az új célok kitűzését. A foglalkozás a relaxáció, a belső utazás, a vizualizáció és a ThetaHealing® módszer eszközeivel járul hozzá az elmélyüléshez és belső folyamataink feldolgozásához.

Helyszín: Siófok-Kiliti

Időpont: 2023. december 18, hétfő, 18:00

A részvétel díja: 3.000 Ft/fő.

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> 3 PRÍMA MOBILAPP, AHOL INGYEN MEDITÁLHATUNK

>> TÉLI KÖRHINTA FOROG A SIÓFOKI VÍZTORONY LÁBÁNÁL