Hatalmas buli az atlétikai vb-nyitánytól karnyújtásnyira


2023.08.18 - Balatonica
buli fesztivál arcok

Augusztus 19-e hihetetlenül mozgalmas estének ígérkezik a Kopaszi-gátnál. A Nemzeti Atlétikai Központban megtartott VB nyitóesemény után elég lesz átsétálnunk a Lágymányosi hídon ahhoz, hogy egy hamisítatlan Ibizai day & night buliba cseppenjünk.




A szombaton startoló atlétikai világbajnoksághoz köthető budapesti vendégéjszakák száma megközelíti a 340 ezret. Több mint kétszáz országból legalább 2100 sportoló érkezik Magyarországra augusztus 19. és 27. között a budapesti vébére, és számtalan szurkoló is végigkíséri majd a küzdelmeket. A nyitóünnepségről egyelőre annyit tudni, hogy világhírű előadókkal készülnek, máskülönben nagy a titkolózás.

Ha biztosra akartok menni, szervezzétek össze a VB-nyitányt a Balatonica IBIZA FUSION fergeteges DAY&NIGHT bulijával a Le Bistro szórakozóhelyen a Kopaszi-gátnál, ami tényleg csak egy kellemes sétányira van a Nemzeti Atlétikai Központtól. A zenei program már délután elkezdődik. Az esemény pedig azt ígéri, hogy igazi Ibiza-hangulatot teremt a melodic house és az atmospheric house külföldi és magyar képviselőivel. A fellépők között biztosan ott lesz Darles Flow, az Ibiza Live radio rezidense, Chriss Ronson, Marga Sol, Numbred és Rizkid is.

NAPSÜTÉS, MEDITERRÁN TEMPERAMENTUM, POZITÍV VIBES, IBIZA FUSION PARTY, DAY & NIGHT EDITION, LE BISTRO BUDAPEST, AUGUSZTUS 19.

>> JEGYEKET ITT VÁSÁROLHATTOK

 

Forrás: vg.hu / index / naphíre, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> EGY HÉT MÚLVA RAJTOL AZ ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁG

>> IBIZA FUSION PARTY A KOPASZIN AUG 19-ÉN