Ibiza fusion party a Kopaszin aug 19-én


2023.08.08 - Balatonica
balatonica buli cover

Augusztus 19-én a budapesti Le Bistro-ban egy elektronikus zenei örömünneppel zárjuk a nyarat a Balatonica támogatásával. A magyar Dj élvonal mellé hozza Ibiza legjavát Marga Sol, aki a szakértő magyar füleknek egy progresszív és melodic house szettel készül. Gyere és légy részese a páratlan élménynek!




A Kopaszi-gát intim és elit környezete tökéletes helyszínt biztosít a bulinak, ahová mindenkit várunk, aki mosolygós arcokkal és évtizedes tapasztalattal rendelkező Dj-kkel szeretne partizni. Délután kezdünk, hogy a naplemente közös ünneplése után bent, a Le Bistro zárt részében kifulladásig bulizhassunk a Dj-kkel. Darles Flow, az Ibiza Live radio rezidense szintén hiteles képviselője lesz annak a hangulatnak, amit mindenki imád a Baleár-szigeteken. Mellettük, egyik legnagyobb klasszikusunk, Chriss Ronson zenél, de a melodic house egyik legprofibb magyar képviselője, Numbred és az atmospheric house specialista Rizkid is a lineup része.

Napsütés, mediterrán temperamentum, pozitív vibes, Ibiza Fusion Party, day & night edition, Le Bistro Budapest, augusztus 19.

>> JEGYEK MÁR KAPHATÓK

 

MARGA SOL

Korunk egyik legnagyobb elektronikus zeneszerzője, aki 18 saját albumot tudhat magáénak és legalább 5000 válogatáson szerepelnek a zenéi. Lemezlovas karrierjét Ibizán kezdte, azóta a világ minden pontján zenélt a legnagyobb klubokban.

 

 

DARLES FLOW

Az M-Sol Records elektronikus zeneszerzője egyedi deep house stílussal. Atmospheric dallamokkal, mély ütemekkel, változatos hangszereléssel és vokállal invitál Darles saját belső univerzumába.

 

 

Chriss Ronson

Már a '90-es évek második felében állandó fellépő volt az ország legjobb klubjaiban. Olyan fesztiválokon ismertette meg nevét a közönséggel, mint a berlini Love Parade, a Creamfields, a Summer Of Love vagy a prágai Hradhouse, későbbi a londoni Fabric-ben, a világ legjobbjai társaságában játszott. Chriss egy igazi DJ, minden értelemben, igazi közönségkedvenc. A számos fellépés mellett sok időt fordít a produceri munkákra is. Videók itt.

 

 

RIZKID

Több mint 20 éve tevékenykedik aktív dj-ként. Dj szettjeiben és rádiós mixeiben megtalálhatóak a funk, a soul és a hip-hop gyökerek, de a rá talán leginkább jellemző deep és tech house ugyanúgy, mint a dinamikus főidős zenék és sok törtes, breakes téma is. Több mint 10 éve tagja a legendás The Debut csapatnak mint Dj és később mint munkatárs, az abból leágazó Cinematiné sorozatnak, és a budapesti Cinema Hall clubnak.

 

 

NUMBRED

A 2000-es évek elején kezdett az elektronikus zenével foglalkozni. A legendás Home klubban indult a pályafutása, majd azt követően Magyarország számtalan partiján megfordult. 2010-től tagja volt a JustmusicFm Hello Sundays nevű műsorának, de a PrimeFm-en is hallhattuk szettjeit. Korábban a progresszív house hangzásokat kedvelte, mára inkább a melodic, organic house áll közel hozzá. Manapság a 360 Bar, Esetleg Bisztró, Akvárium Terasz, Pavilon Bar Dj pultjai mögül hallgathatjuk szettjeit. 

 

 

KAPCSOLÓDÓ

BALATONICA FUSION OPEN AIR PARTY - BADACSONYTOMAJ (2022.08.13.)

ÍGY FOGYASZD A BALATONICÁT