Ezek Tatár Csilla kedvencei


2022.06.16 - Balatonica
Ezek Tatár Csilla kedvencei

Gyerekként a nyarakat Hajdúszoboszlón töltötte Tatár Csilla, így a nagy találkozás a Balatonnal fiatal felnőtt koráig váratott magára. Akkor azonban a gasztronómián keresztül örökre belopta magát a szívébe. Ma már férjével és két gyerekével jár a tóhoz, és az ételek szeretete továbbra is meghatározó iránytű. Íme a műsorvezető öt kedvenc helye a Balaton környékéről.




1. Kistücsök Étterem, Balatonszemes, Bajcsy-Zsilinszky utca 25.: Felejthetetlen gasztróélményként vésődött be Csilla emlékezetébe egy 12 évvel ezelőtt itt elfogyasztott hideg uborkakrémleves, ami azóta sajnos lekerült a menüről. Ezzel együtt érdemes ellátogatni a több mint 20 éve működő, mára Balaton, sőt az ország egyik legismertebb éttermébe a somogyi konyha ízeiért és szezonális degusztációs menükért. 

2. Káli Art Inn, Köveskál, Fő utca 6-8: Kultikus hely Csilla és férje számára, ide minden évben visszatérnek ősszel, a házassági évfordulójukon. Az egykori tiszti kaszinó épületében kialakított négycsillagos hotel a természetközeli luxust kínálja otthonos formában. 

3. Kővirág Étterem, Köveskál, Fő utca 9/a: Csilla és családja számára az évek során rendező elvvé vált az étel. Oda mennek, ahol jót ehetnek, és ahogy mondja, egyre több világszínvonalú étterem közül választhatnak, de a Kővirág az, ahova minden alkalommal betérnek, ha erre járnak. Mindig friss és minőségi alapanyagokból, szezonális kínálat várja a műsorvezetőt.

4.  Veganeeta Home, Balatonalmádi, Baross Gábor utca 2/b.: Csilla vegetáriánusként talált rá legújabb kedvencére, a varázslatos enteriőrrel és változatos vegán, glutén- és cukormentes ételeket kínáló étteremre. A hely tulajdonosa, Árvai Anita, a jogászból lett szakács és barista időnként még főzőklubot is szervez itt, hogy átadja rajongását a vegán ételek iránt. 

5. Liliomkert Piac: A káptalantóti piacra sokan betérnek vonzó kézműves és helyi termelők portékáiért, házi készítésű csemegékért vasárnaponként. Csilla is szeret itt nézelődni, kóstolgatni és vásárolni, és kollégákkal találkozni. 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

>> Mádai Vivien öt kedvenc helye a Balatonon
>> Jabin Péter: "Mi a Covid szülöttei vagyunk"