Exluzív szilveszteri rádiózás a Balatonicán


2022.12.31 - Balatonica
Balatonica szilveszteri poszter

A Balatonica csapatának újévi meglepetése, hogy ma este a rádió rezidens Dj-i az ünnepi hangulatnak leginkább megfelelő, világszínvonalú mixekkel jelentkeznek be. Az ünnepi műsor délután 3-kor indul és másnap hajnal 3-ig tart. Éld át velünk az óév utolsó pillanatait, és köszöntsük együtt a 2023-as évet!




Az év utolsó napján érezhetően van valami a levegőben. Ünnepi hangulat, hogy ezzel a nappal zárjuk az évet, egy kis szomorúság, hogy eltelt egy újabb 365 napos időszak és persze feszültség, hogy mikor és mennyi pirotechnikai eszköz fog minket vagy házi kedvenceinket sokkolni. A Balatonica csapata minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy felemelő, jó élménnyé varázsoljuk a ma estét.

Ma 15 óra és holnap hajnal 3 óra között eredeti és egyedülálló zenei tartalmakkal kápráztatunk el titeket. Ebben az időintervallumban olyan zenéket hallhattok, amik versenybe szállhatnának bármelyik globális rádió elektronikus tánczenei kínálatával. 

15:00-tól a Svájcban élő Curtiss kezd egy igazi chillhouse, beachouse hangulatú szelekcióval, majd Marga Sol folytatja hasonló stílusban a műsort 16:00-tól. Utána Olaszországból érkezik vendég a rádióhoz Filippo Cirri személyében, aki kétszer 60 percben mixel egy hamisítatlan soulful/vocal-house szettet. 19:00-tól irányt váltunk és felcsendülnek a deep house track-ek, először Darles Flow, 20:00-tól Numbred, 21:00-tól pedig Skiz, a Deepimpression egyik alapítója pörgeti a lemezjátszókat. 22:00-tól Peter Makto veszi át a műsort és 60 percbe önti bele minden nemzetközi lemezlovas tapasztalatát. 23:00-tól a Deepimpression csapat másik alapító tagja, Tobi kezdi 120 perces szettjét és az ő mixével zárjuk az óévet és nyitjuk meg a 2023-as évet. Zárásként Rizkid érkezik 01:00-kor és szintén 120 percben segít mindenkinek, hogy az ő egyedi house stílusával vezethesse le a pezsgőtől felgyülemlett energiákat. 

Aki az elektronikus zenei oldalon áll, garantáltan nem fog csalódni ma este!

 

KAPCSOLÓDÓ

>> KARÁCSONYI ZENÉK AZ ÜNNEPI HANGULATHOZ

>> MA DEBÜTÁL A BALATONICA TÉLI DOWNTEMPO VÁLOGATÁSA