Csapatépítő kalandjáték Siófok bebarangolásával


2024.04.28 - Balatonica
társasjáték tábla

Fogd a mobilod és ismerd meg Siófokot egy kalandor szemével! Tölts el néhány órát a barátaid vagy családod társaságában! Kapcsolódjatok ki egy fergeteges kalandjáték keretein belül, miközben megismerhetitek Siófok néhány nevezetességét.




KALANDORSZÁG szabadtéren játszható csapatjátékokat szervez, mely nyomozós, fejtörős, kalandos, rejtélyes vagy éppen új ismereteket adó feladatokkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat, baráti társaságokat, kalandorokat.

 

 

A SIÓFOKI JÁTÉK PROGRAMJA

John Cobbler, a NASA egyik tudósa egy világrengető felfedezést tett. Nem sokkal ezután elrabolják, és az emberrabló a felfedezés adatait követeli a tudósért cserébe. A NASA nem enged a zsarolásnak. Patthelyzet… Melyik a fontosabb, egy tudós élete vagy egy, az emberiség történetében óriási mérföldkőnek számító felfedezés? Ti képesek vagytok mindkettő megmentésére? Ha úgy gondoljátok, hogy sikerre tudjátok vinni ezt a küldetést, akkor vágjatok bele! 

Egy meghatározott állomásról kiindulva feladatok, rejtvények megoldásával, állomásról állomásra haladva, igazi szuperhős csapattá válhattok.

  •  Résztvevők száma: 2-6 fő
  •  Állomások száma:14 állomás
  •  Megtett táv: 1500 méter
  •  Játékosok életkora: 0-99 év
  •  Szükséges idő: 1,5-2 óra
  •  Kiknek ajánljuk: Bárkinek, aki szeret játszani

A küldetés kb. 1,5-2 órát vesz igénybe és kb. 1,5 km a közben megtett táv. Göngyölítsétek fel a rejtélyt!

Jelentkezni itt tudtok.

 

Forrás: programturizmus.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> A GYEREKEKET HÍVJÁK BULIZNI VESZPRÉMBE

>> TÚRAJÓ BEJÁRÁS A TIHANYI VÍZIVERZUMBAN