A bizonytalan időjárás miatt elnapolták a Balaton-átúszást


2023.07.20 - Balatonica
nyílt vízben úszók

A szombati zivatarveszély miatt vasárnapra teszik át a 41. LIDL Balaton-átúszást. A nagy szél miatt így sincs könnyű dolga a több mint tízezer bátor résztvevőnek.




A nevezések a halasztott időpontra is érvényesek, visszalépés esetén  – amelyet pénteken 15 óráig kell jelezni – a befizetett nevezési díjat és az esetlegesen megvásárolt jótékonysági termékek összegét teljes egészében visszafizetik. A visszalépő résztvevők helyére korlátozott számban új nevezéseket fogadnak, a jelentkezést a létszámlimit elérésekor, de legkésőbb szombat délelőtt 10 órakor lezárják. A helyszínen már nem lehet nevezni.

A választott távot teljesítők a budapesti atlétikai világbajnokságra beváltható ötven százalékos kedvezményes jegyvásárlásra jogosító kuponnal lesznek gazdagabbak – hangsúlyozták a szervezők.

VÉGLEGES: A meteorológiai előrejelzések alapján vasárnap tartják meg az idei Balaton-átúszást. A rendezvény időpontjáról az Országos Meteorológiai Szolgálat Siófoki Viharjelző Obszervatóriumában tartott péntek délelőtti megbeszélést követően döntöttek a szervezők.

 

Forrás: napi.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MOST NEVEZZETEK A BALATON-ÁTÚSZÁSRA!

>> ÍGY MERÜLJ JÉGHIDEG NYÍLT VÍZBE!