A Centrál Színház a Szigligeti Várudvarban tölti a nyarat


2023.06.30 - Balatonica
Szigliget Várudvar poszter

Ma este kezdetét veszi a Várudvar Színház Fesztiválja. A budapesti Centrál Színház idei sikerdarabjával, a 2:22-vel július 24-től augusztus 4-ig vendégeskedik Szigligeten. A fordulatokban és érzelmekben bővelkedő előadás Martinovics Dorina, Lengyel Tamás, Ágoston Katalin és Mészáros András főszereplésével lesz látható minden este 9 órától.
Hűsítő borzongás a kánikulában! A Centrál Színház sikerdarabjában szerelem, csalódás, humor és szellemek tűnnek fel, azaz garantált a nyáresti izgalom! A Puskás Tamás rendezésében látható 2:22 kísértettörténet eredetileg a londoni West Enden futott sikerrel és tavaly ugyanott a WhatsOnStage Awards legjobb darab díját nyerte el.

 

Részlet az előadásból

 

Danny Robins misztikus története a londoni West End egyik legújabb szenzációja. Csodálatos mese, döbbenetes csattanóval, adrenalinnal teli este, ahol titkokra derül fény. A történet szerint Jenny biztos benne, hogy új házukban minden éjjel 2 óra 22 perckor kísértet jár, de asztrofizikus férje, Sam hallani sem akar erről. Veszekedésbe torkollik a szülés utáni első vendégség, ahol a férfi pszichológus barátnője Lauren és új párja, Ben a meghívottak. Valóban léteznek szellemek? Hiedelmek és tudomány ütközik, de van valami a levegőben, és egyre furcsább dolgok történnek! Jenny azt követeli, maradjanak ébren 2:22-ig, hogy kiderüljön az igazság!

A Szigligeti Várudvar a tavaszi napok során kicsit megújult. Otthonosabbá vált a kerthelyiség, így mostantól egy még hangulatosabb teraszról leshetjük a panorámát. A streetfood kínálat is színesebbé vált. Új étterem nyílt az udvarban, nyártól a Gléda Vendéglő várja a vendégeket. A színházi estek mellett jazz koncertek, panorámás testmozgás és frissítő smoothie-k járulnak hozzá a különleges balatoni hangulathoz.

 

Fotó: Szigligeti Várudvar Facebook

KAPCSOLÓDÓ

>> A SZÓRAKOZTATÓ SZÍNHÁZ KRÉMJE A BALATONRA VONUL

>> A SZÍNHÁZ AZ UTCÁRA KÖLTÖZIK