7 vidéki helyszín, ahol ingyen lehet fesztiválozni


2024.06.05 - Balatonica
nyári bulizók

A tavalyi év sikerei után idén ismét lesz Telekomosok Fesztiválja. Az ingyenes élménysorozat célja, hogy sokrétű kulturális programokat és kikapcsolódási lehetőségeket biztosítson azok számára is, akik a világszerte tapasztalható megélhetési nehézségek miatt idén nem vagy csak kevesebbet tudnak költeni a nyári élményekre.
Az elmúlt évek krízisei nyomán kialakuló gazdasági válság jelentősen átalakította az emberek költési és megtakarítási szokásait. Különösen igaz ez a szabadidős és kulturális programokra fordított kiadásokra: 10 magyarból mindössze 4 tervez nyaralást idén, többségük (88 százalékuk) belföldön utazik majd. A kikapcsolódásra fordított kiadások csökkenése még inkább érezteti a hatását vidéken, ahol egyébként is korlátozottabbak a szórakozási lehetőségek és programok.

A Telekomosok Fesztiválja egynapos eseményei országszerte az alábbi rendhagyó helyszíneken és időpontokban várják az érdeklődőket:

  • 2024. június 15. – Nagykanizsa, Csónakázó-tó
  • 2024. július 05. – Székesfehérvár, Főnix Park
  • 2024. július 27. – Fonyód, Báthori utcai strand
  • 2024. augusztus 03. – Somlóvásárhely – Kreinbacher Birtok
  • 2024. augusztus 10. – Hortobágyi Csillagles - Pusztai Állatpark
  • 2024. augusztus 17. – Körös-torok, Csongrád
  • 2024. augusztus 25. – Domoszló, Kisnánai vár

Az egyes állomásokon a sokszínű kulturális és családi programok mellett a legismertebb hazai együttesek (Margaret Island, Blahalouisiana, Carson Coma, Platon Karataev és még sokan mások) és DJ-k lépnek fel, de sportközvetítések és sportolási lehetőségek is helyet kapnak majd a programok között.

Az események a Magyar Telekom ügyfelei számára ingyen látogathatók, ehhez csupán a Telekom alkalmazás Magenta Moments menüpontjában kell a korlátozott számban elérhető jegyeket díjmentesen, 30 szívért aktiválni.  Az ügyfelek további két vendégjegyet is lekérhetnek, így az eseményre magukkal hozhatják még két barátjukat, családtagjukat is.

 

 

Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> A TELEKOM INGYENES FESZTIVÁLTURNÉJA A BALATONT IS ÉRINTI