Zsebedben a város! Megújult a Veszprém Kártya


2024.03.02 - Balatonica
bőr tárca fa asztal

Friss küldetéssel újul meg március elsejétől a korábbi Veszprém Kártya utódjaként a digitális városkártya! Az új kártya célja, hogy a veszprémiek különleges kedvezményeket kapjanak a kultúra, a közlekedés és a sport területén.




A kártya emellett arra is ösztönzi a lakosságot, hogy minél több helyi szolgáltatást vegyenek igénybe, minél több helyi terméket vásároljanak, ezzel erősítve a veszprémi identitást. Már az induláskor harmincnál is több elfogadóhely várja a kártyabirtokosokat: Veszprém legfontosabb közlekedési, kulturális és közszolgáltatói mellett folyamatosan bővül a kereskedelmi partnerek sora is.

A megújult, okostelefonon is használható kártyát 16 évnél idősebb, veszprémi állandó lakcímmel rendelkező lakosok igényelhetik. A Veszprém Kártyát már online felületen regisztrálva is kérhetik a felhasználók: az éves 3000 forint rendszerhasználati díj mellett a plasztikkártya idén ingyen igényelhető. A korábbi Veszprém Kártya tulajdonosai április 30-ig ingyenesen kérhetik az új kártyát, ha a régi kártyájuk érvényes volt 2024. március 1-jén.

A veszprémi kulturális intézmények (Agóra Veszprém Kulturális Központ, Eötvös Károly Megyei Könyvtár, Laczkó Dezső Múzeum, Művészetek Háza Veszprém Művelődési Ház és Kiállítóhely, Kabóca Bábszínház, Veszprémi Petőfi Színház) 2024. március 1.-től 20%-os kedvezményt biztosítanak az Veszprém Kártyával rendelkezők részére. A megújuló Veszprém Kártya működtetését és üzemeltetését a Veszprém-Balaton 2023 Zrt. végzi, amely továbbra is várja a lakossági és az üzleti érdeklődők megkereséseit.

 

 

Forrás: veszprembalaton2023, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> KLASSZ VIDÉKI MÚZEUMOK A MAGYAR GASZTRONÓMIÁRÓL

>> VIRTUÁLIS KIÁLLÍTÁS NYÍLT A LEGNAGYOBB MAGYAR SPORTSIKEREKNEK