Te is részese voltál! – emlékek az EKF évből


2024.02.12 - Balatonica
foton veszprém

Izgalmas, eseménydús és az ígérethez híven ragyogó év volt a VeszprémBalaton 2023, tele maradandó élményekkel és emlékekkel. Ha te is részese voltál, küldd el a kedvenc emlékedet a kulturális főváros programjai közül február 25-ig!




A Veszprém-Balaton 2023 EKF programévben több mint háromezer-ötszáz programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, a látogatóknak mi volt legemlékezetesebb eseménye. A kéthetes pályázat mindenki számára nyitva áll, a legizgalmasabb válaszok az EKF évét bemutató kiállításon is helyt kapnak.

A varázslatos Megnyitó? Egy feledhetetlen koncert a Gyárkertben? A Magyar Mozgókép Fesztivál filmes forgataga? Csillagos ég alatt hallgattad a Romkoncertek előadásait? Bejártad a Bakonyt a Pajta Program vagy a Kultháló rendezvényeivel? Megtaláltad a kedvenc bandádat az Utcazene Fesztiválon? Még megvan az első mozijegyed a FOTONból? Sose felejted el az első randit a Papírkutyában? Barátokkal közös ebéd a Hosszúasztal Pikniken? Lenyűgözött az Inota Fesztivál? Önkéntesként segítetted a rendezvényeket? 

A kedvenc emlékedet szinte bármilyen formában elküldheted, legyen az fotó vagy rövid videó, egy jó sztori, vers, vagy akár novella. A beküldött anyagok automatikus bekerülnek egy sorsolásba, ahol értékes ajándéktárgyakat nyerhettek. A legeredetibb pályaművek ezenfelül láthatóak lesznek a veszprémi Laczkó Dezső Múzeumban hamarosan megnyíló VEB2023 EKF kiállítás részeként.

 

 

Forrás: veszprembalaton2023 / HírBalaton, Fotó: VEB23 FB-fotók

KAPCSOLÓDÓ

>> REJTETT FALFESTMÉNYEKET TÁRTAK FEL A VESZPRÉMI VÁRBAN

>> ÚJ NAGYKIÁLLÍTÁS MUTATJA BE VESZPRÉM EGYEDI ÉRTÉKEIT