Ők nyolcan már bejelentkeztek a 2024-es Művészetek Völgyére


2023.11.23 - Balatonica
színes volkswagen lakókocsik

Az ország legnagyobb összművészeti fesztiválja jövőre július 19. és 28. között vár mindenkit Kapolcsra, Taliándörögdre és Vigántpetendre, nyolc fellépő kilétére pedig már fény is derült. Ti melyikük kedvéért vesztek majd bérletet?




A Művészetek Völgye mindig is híres volt arról, hogy összehozta a különböző művészeti irányzatokat a sokfelől érkező közönséggel, lehetőséget adva a művészeknek, hogy közvetlen kapcsolatba lépjenek az emberekkel, miközben gyönyörű természeti környezetben üdülnek együtt. A fesztivál visszajáró vendégei a sokszínűséget, a közösségi élményt és a kreatív kifejezésmódok széles skáláját ünneplik Kapolcson.

A Völgy immár harmadik évtizede kínál izgalmas művészeti seregszemlét a nyár 10 napjára. A pazar kilátású Panoráma Színpadon az évek során a könnyűzenei élet színe-java megfordult már, és a bejelentések alapján a jövő évben sem lesz hiány a kurrens tehetségekből. A tervek szerint fellép a Bagossy Brothers Company ütős slágereivel, megtáncoltat mindenkit a Parno Graszt, az Elefánt és a 30Y pedig új lemezeikkel térnek vissza. A fesztivál legnagyobb színpadán elsőként láthatjuk a Platon Karataev zenekart, akik szintén új dalokkal vágnak majd neki a nyárnak és szintén itt lép fel Beton.Hofi is. A rapper ezúttal zenekari kísérettel érkezik a koncertre. 2023-as völgyes debütálása után a közönség kérésére ezúttal is érkezik majd a Bëlga és a Punnany Massif is. És ez még csak a kezdet, hiszen ahogy megszokhattátok, a fesztivál minden évben több mint 2000 programmal készül a változatosság jegyében, legyen szó irodalmi, színházi, képzőművészeti, alkotói vagy éppen családi programról.

Ha elkötelezett rajongók vagytok, szavazzatok november 30-ig a Művészetek Völgyére (vagy akár az Inota Fesztiválra, a Szigetre, a Balaton Soundra) a European Festival Awards idei megmérettetésén!

 

Forrás: turizmus.com, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> REKORD LÁTOGATOTTSÁG AZ IDEI MŰVÉSZETEK VÖLGYÉBEN

>> ÍGY KÉSZÜL BALATONFÜRED 2024-RE