Minden korosztályt vár a Kabóciádé fesztivál


2023.07.22 - Balatonica
két kislány függőágyban

Július 28. és 30. között rendezi meg a Kabóca Bábszínház 30. Kabóciádé Fesztiválját Veszprémben, a Kolostorok és kertek rendezvénytéren, ahol idén is minden korosztály számára kínálnak programokat. Családi fesztivál FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN!




Tizenöt vendégelőadást köszönthetnek majd a nézők a fesztivál három napján. A nyitóceremónián részt vettek a Szárnyalj velünk színházi tábor gyerekei, akik az esti kalandtúrákon is aktív szerepet kapnak. A Kabóca Bábszínház két előadással készül: látható lesz majd a Nyakigláb artisták a porondon című előadás, és lesz egy bemutató is, címe MaxiCirkuládé.

Zsida Ágnes, megbízott igazgatóhelyettes elárulta, az idei műsor összeállításánál fontos szempont volt az is, hogy több korosztályt meg tudjanak szólítani. Lesz például városismereti séta Boróka királynővel, mely tavaly is nagy sikert aratott. Sok játszótér várja a gyerekeket, akiknek lesz felhővadászat, banyaforgó, csűrdöngölő mesejurta. Érdekes színfolt a légi akrobaták fellépése, ők nem csak bemutatót tartanak, a bátrabbak ki is próbálhatnak egy-egy trükköt.

A fesztivál pénteken délután négy órakor a nyitóceremóniával kezdődött. Szombaton és vasárnap egyaránt tíz órától zajlanak a programok, a záróceremónia vasárnap késő délután lesz.

 

 

Forrás: szinhaz.online, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ELKEZDŐDÖTT A DÉL-BALATONI KORTÁRS NYÁR

>> TÜNDÉRÁLOM: ÜNNEPI NAPOK TAPOLCÁN