Megérkezett Kajla legújabb útlevele!


2023.10.23 - Balatonica
kutya tappancs

A 2023/24-es tanévben új, világoszöld KAJLA-útlevelet kap minden alsós diák, amivel a korábbi években már megszokottak szerint ismét díjmentesen utazhatnak a kisiskolások az őszi szünetben a MÁV-START, a GYSEV és a Volánbusz járatain is.




A Hol vagy, Kajla? program 2019 nyarán indult el, azóta is nagy népszerűségnek örvend. Idén, a tavaszi és nyári szünetben összesen közel 168 ezer utazás történt MÁV-VOLÁN-csoport járatain valamely Kajla termék felhasználásával. Az idei tanévben újra visszatér a családok életébe Kajla, az útitárs vizslakölyök.

Minden iskolás számára október 28-tól november 5-ig tart a 2023-as őszi szünet. A világoszöldre megújult Kajla útlevéllel a teljes szünet alatt ingyen utazhatnak belföldön a gyerekek, minden helyjegy és felár nélküli vonat- és buszjáraton. A kedvezményhez az útlevél mellett csak a diákigazolványra vagy személyi igazolványra lesz szükség.

 

 

Emellett az őszi szünetben is elérhető a KajlaBalaton24 jegy. A jegy az utas által megjelölt időponttól számított 24 óráig érvényes, legkésőbb november 5-én, éjfélig. A kedvezményes jeggyel ez idő alatt korlátlanul lehet utazni a Volánbusz Balatonfüred–Tihany között közlekedő menetrendszerinti járatain, a MÁV-START Szabadbattyán–Tapolca, Szabadbattyán–Balatonszentgyörgy és Balatonszentgyörgy–Sümeg közötti vonalain, valamint a balatonfenyvesi kisvasúton.

Már csak néhány napot kell kibírni a suliban, és indulhat a pecsételős országjárás!

 

Forrás: MÁV-Volán Csoport / hirbalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> ORSZÁGBÉRLETTEL A BUZSÁKI TERMÁLFÜRDŐBE

>> INGYENES VONATOZÁS A TAVASZI SZÜNETBEN