Ki lesz az év balatonfüredi vállalkozója?


2024.03.14 - Balatonica
kék öltöny

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület idén is megrendezi az idegenforgalmi szezonnyitóját, amelyen ezúttal is átadják az Év Balatonfüredi Turisztikai Vállalkozója díjat. Három jelölt közül fognak választani, online szavazáson dől el az eredmény.




A szezonnyitó rendezvényt Bóka István, Balatonfüred polgármestere nyitja meg, átfogó tájékoztatást adva az aktuális turisztikai fejlesztésekről és a jövőbeli tervekről. Böröcz István, a helyi turisztikai egyesület elnökének értékelése után Kositzky Anett, a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. igazgatója tart beszámolót az intézmény által szervezett kulturális rendezvényekről együttműködésben a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozattal.

A Balatonfüredi Turisztikai Egyesület három jelöltet állított, rájuk a voksokat március 25. hétfő, 12 óráig lehet leadni az alábbi linken! A 2023-as Év Turisztikai Vállalkozója Díjat a turisztikai szezonnyitón adják át, március 25-én, hétfőn, 14 órakor a Vaszary Galéria Széchenyi termében.

A három jelölt:

 

FRISSÍTÉS: Lázár János borász nyerte el az év balatonfüredi vállalkozója címet a közönségszavazatok alapján.

 

Forrás: HírBalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> TAVASZI MEGÚJULÁST ÍGÉR A FÜREDI FESZTIVÁL

>> VADIÚJ VITORLÁS MEGÁLLÓPONTOK