Július elején visszatér a KeszthelyFest


2024.02.17 - Balatonica
keszthelyi kastély

A keszthelyi Fő tér július első hétvégéjén újra megtelik élettel, több sztárkoncert és kitelepülő szolgáltatás lesz. Minden korosztályra gondoltak a szervezők, a zenés előadásokon túl kultúr- és gasztroudvart is terveznek.




Az Európa Kulturális Főváros támogatásából 2023-ban új alapokra helyezték a KeszthelyFestet, több helyszínen zajlottak az események. Koncertek, irodalmi előadások, képzőművészeti kiállítások és gasztrobemutatók is tarkították a kínálatot. Több mint 10.000-ren érkeztek a városba a nagyszabású rendezvénysorozatra.

Idén háromnapos rendezvényre készül a város. A szervezők továbbra is nagy hangsúlyt helyeznek a különböző generációkat megszólító, összművészeti jellegre. A várható érdeklődést mutatja, hogy több szállásadó is jelezte, hogy a 2024-es rendezvény idejére már jó előre foglaltak szobát az érdeklődők.

A fesztivál összművészeti jellegét megtartva a koncertek mellett most is lesz család-, valamint kulturális udvar az Amazonnál és a Pethő-Háznál. A gasztronómia területén is tovább bővül a kínálat. A programsorozat bővítéséhez jelenleg is zajlanak egyeztetések a Helikon Kastélymúzeummal a kastélykerti programok kapcsán.

 

 

Forrás: tvkeszthely.hu / hirbalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> BALATONI SZÁLLODÁT VÁLASZTOTTAK AZ ÉV HOTELÉNEK

>> HOSSZABB ÉS ÜTŐSEBB LESZ A KESZTHELYFEST (2023)