Hajókiállítás a kenesei Marina-Portban


2023.08.31 - Balatonica
hajó kikötő

A balatoni hajós főszezon a végéhez közeledik, a 28. Balaton Boat Show szeptember első hétvégéjén viszont egy jó alkalom arra, hogy megkezdődjön a felkészülés a következőre. A Kenese Marina-Portban mintegy 100 hajót tekinthetnek meg az érdeklődők és a potenciális vásárlók.




Szeptember 1-3. között Balatonkenesén, a Kenese Marina-Port kikötőben csúcsra jár a hajós iparág és kereskedelem, ekkor rendezik ugyanis a legnagyobb magyarországi vízi hajókiállítást, a Balaton Boat Show-t, amin részt vesz mindenki, aki számít a hazai hajós életben. 71 gyártó és kereskedő lesz ott kiállítóként, közöttük nem csak hajókat építő vagy forgalmazó cégek, hanem felszereléseket, köteleket, ruházatot, műszereket vagy a hajózáshoz más módon kapcsolódó termékeket gyártók és forgalmazók is. 

A vitorlásokat és elektromos hajókat gyártók és forgalmazók esetén nagyjából teljes paletta várható, a motorcsónak-forgalmazók közül is egyre többen jelentkeznek, és természetesen sokan kínálják alternatívaként az elektromos meghajtást. Befektetési szempontból szintén jó döntés lehet a szeptemberi vásárlás, mert a hajók jól tartják az árukat. Több kereskedőnél is vannak készleten rövid határidővel leszállítható hajók, ezeket is megtalálják az érdeklődők a kiállításon.

A Balaton Boat Show exkluzív autós partnere a BMW Leier Autó, a kiállítás keretén belül tesztvezetésre is nyílik lehetőség. Aki szeretne részt venni a tesztvezetéseken, mindenképp hozza magával érvényes vezetői engedélyét, aki pedig két keréken kíván gurulni, az hozza magával saját bukósisakját is és megfelelő motoros ruházatát. A helyszínen szabad helyek függvényében lehet majd regisztrálni.

 

Forrás: hirbalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> KIFUTOTT A BALATONI KOMPOK FŐSZEZONJA

>> KIVÁLASZTOTTÁK A TOP 7 BALATONI KIKÖTŐT