Gyerekpályázat: Rajzold meg kedvenc EKF-élményedet!


2024.04.11 - Balatonica
gyerekrajz

Mi volt a legkedvesebb emléketek tavalyról? Felléptetek a Mini Carnegie Hallban? Koncertre mentetek a Gyárkertbe, vagy sötétedésig táncoltatok az Utcazene Fesztiválon? Rajzoljátok meg a Veszprém-Balaton 2023 programévhez fűződő kedvenc élményeteket és küldjétek el a pályázatra!




A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program során, régiószerte megvalósult rengeteg színes esemény között a gyermekek is rálelhettek a nekik kedves programlehetőségekre. Az ő rajzaikat várja most az a pályázat, amelyre 5-10 éves gyerekek küldhetnek be munkát a számukra legizgalmasabb EKF eseményekről. A gyerekek legkedvesebb 2023-as EKF-emlékei elevenedhetnek meg a rajzokon: legyen szó akár a Bondoró Fesztivál bábelőadásairól, a GyereKertes koncertekről, a Szörnyek és Sellők izgalmas előadásairól, közös zenélésekről, a Digitális Tudásközpont élménytáborairól vagy bármilyen más programról, ami emlékezetes maradt.

A beküldők között értékes ajándékcsomagok kerülnek kisorsolásra, 40 db alkotás pedig a zsűri döntése alapján az idei GyereKert eseményen is kiállításra kerül. A rajzpályázatra digitálisan és papír alapon lehet pályamunkát beadni április 21-ig

 

 

Forrás: HelloVeb, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> MINI CARNEGIE HALL: VESZPRÉMI TEHETSÉGKUTATÓ

>> VAN KEDVENC FOTÓD A BALATONRÓL? KÜLDD BE!