Februárban nemzetközi könyvfesztivál lesz Veszprémben


2024.01.05 - Balatonica
jegyzettömb madártollak

2023-ban megújulva, nemzetközibb formában lépett színre a Holtszezon Irodalmi Fesztivál. Idén február 23–25. között rendezik meg a nívós összművészeti eseményt Veszprém belvárosában.




A HOLTSZEZON FESZTIVÁL három napon keresztül, nyolc különböző helyszínen zajlik majd. Számos művészeti produkciót, koncertet és különböző előadásokat kínál, különösen fiatal előadók bemutatásával. Az esemény az irodalmat, az írást és a zenélést hozza közelebb a közönséghez, örömöt adva az alkotásban, a közös gondolkodásban és a különböző nézőpontok találkozásában. Nemcsak szórakoztat, hanem az alkotói folyamatba is bevonja a közönséget, például képregénykészítési workshopokkal​​.

A fesztivál közösségi oldala szerint januárban jön a teljes programlista, de azt már bejelentették, hogy a 30Y legújabb lemezének veszprémi bemutatója a Holtszezonon lesz. A szervezők úgy nyilatkoztak, hogy a Holtszezon tulajdonképpen abból a szándék- és gondolatkörből, abból a művészeti felfogásrendszerből, és abból a közösség felé fordulásból nőtt ki, amit a zenekar képvisel. Az pedig külön öröm, hogy a Felső Tízezer játszik majd Beck Zoliék előtt, hiszen Sallai Laci zenekara már a fesztivál indulása óta a bakancslistájukon szerepel.

 

 

Forrás: likebalaton.hu, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> KÉPREGÉNYKÉSZÍTÉS, KRIMIÍRÁS, GRAFFITI MŰHELY

>> 2024-BEN IS VÁRNAK A VESZPRÉM-BALATON EKF FEJLESZTÉSEI!