Várják az idei TEDxBalaton előadóit


2023.02.17 - Balatonica
mikrofon kék hátérrel

Meghosszabbított határidővel, február 20-ig várják az előadók jelentkezését a 2023-as TEDxBalatonra. A tavalyi előadások közül Mezei Csabának az Amatőr Hajóépítők Közösségéről tartott, csattanós humorba csomagolt fellépése volt a kedvencünk. Ezt a felvételt a cikk alján megtaláljátok.




TED (Technology, Entertainment, Design – technológia, szórakoztatás, dizájn) egy globális konferenciasorozat, ahol az előadóknak összesen 18 perc alatt kell átadniuk az információt és inspirálniuk a hallgatóikat.

2022 szeptemberében megtartották az első TEDxBalatont, amikor is Balatonfüreden gyűltek össze a régióból érkező előadók és nézők, hogy rövid, személyes és inspiratív történetekkel hívják fel a figyelmet a tó és az itt élők, ingázók, nyaralók számára egyaránt fontos ügyekre és kezdeményezésekre. Az előadók között szerepelt például amatőr hajóépítő (lásd a videót), vegán séf, gimnazista, vízimentő, de mesegyűjtő is.

 

Mezei Csaba: Építhet egy hajó közösséget?

Az idei kiadást ugyancsak Balatonfüredre szervezik, de már a szezon elejére, június 10-re. A jelentkező videó linkjét február 20-ig várják az info@tedxbalaton.hu címre. A szervezők kiemelik, hogy mindenkit felkészítenek az előadásra.

 

Forrás: welovebalaton, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> OLDJUK MEG EGYÜTT A BALATON JÖVŐJÉT AZ ELSŐ TEDXBALATON KONFERENCIÁN