Újra kitelepszik Veszprémben az ország legnagyobb közösségi piknikje


2024.06.03 - Balatonica
közösségi piknik

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program tavalyi sikere után június 23-án, vasárnap délután szerencsére megint több ezren piknikezhetünk együtt Veszprémvölgyben. Ismétel a Hosszúasztal Piknik!
A Veszprémvölgy árnyas fái között ezúttal is egy másfél kilométeren átnyúló asztalsor várja mindazokat, akik szívesen töltenének el egy szép, nyári délutánt jó hangulatban, finom ételek társaságában. A Hosszúasztal Piknik mindenkinek szól: legyen szó gyerekekről, idősekről, kutyákról vagy cicákról, párokról, baráti társaságokról vagy céges csapatokról, az esemény azt a célt tűzte ki maga elé, hogy összehozza az embereket, miközben lehetőség nyílik arra is, hogy megismerkedhessünk a Bakony-Balaton régióra jellemző ízekkel.

Ahogyan 2023-ban, úgy idén is a szervezők biztosítják az egyenként négy-hat fős, abrosszal felterített asztalokat, ezen túl minden résztvevő maga dönti el, milyen finomságokkal és díszekkel pakolja fel azokat. Az igazán lelkes díszítők és kukták pedig akár meg is mérettethetik magukat, ugyanis idén is meghirdetésre kerül a Terített Asztal Szépségverseny és a Régiós Ízek Versenye, amelyek győztesei különböző, értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. Az ínycsiklandó ételek és italok sokasága mellett ezúttal is zsonglőrök, bűvészek, mutatványosok és zenészek fokozzák majd a hangulatot, emellett pedig italárus pont is elérhető lesz a helyszínen.

 

 

Forrás: helloVEB, Fotó: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

>> FÉLSZÁZAN FUTOTTÁK MEG A FINN LÉPCSŐT VESZPRÉMBEN

>> ÚJRA BALATON WINE&GOURMET A VESZPRÉMVÖLGYBEN!