Mivel várnak a megújult Anna Grand Hotelben?


2024.03.24 - Balatonica
étterem belső

Teljesen megújult és újra látogatható az Anna Grand Hotel. A kétszáz éves múltra visszatekintő, 105 szobás patinás épület ad majd helyet a 199. Anna-bálnak, de az üzemeltetők azt ígérik, hogy különleges szilveszteri rendezvénnyel is gazdagítják majd a város kínálatát.




Az Anna Grand Hotel a felújítást követően 105 szobával, impozáns, háromszáz fő befogadására alkalmas bálteremmel, valamint 1200 négyzetméteres wellnessrészleggel várja vendégeit. A rekonstrukció során megőrizték a több mint kétszáz éves épület klasszicista jegyeit, megújultak a szálloda szobái, közösségi terei, wellnessrészlege és étterme is. A balatonfürediek számára a gasztronómiai egységeken kívül nyilvános a mediterrán udvar is, ahova az új tulajdonos az izraeli származású ingatlanvállalkozó Chanoch Nissany kulturális rendezvényeket is tervez.

A balatonfüredi helyszínen rendezik hosszú évek óta az Anna-bálokat, ahol idén a 20-as, 30-as évek zenéje fog megjelenni, de már most készülnek az évfordulós kétszázadik bálra is. Impozáns, szép környezet: a befektetők reményei szerint évközben is megtalálja a saját vendégkörét.

Szabó Szabolcs, a szálloda igazgatója hangsúlyozta: nagy felelősség egy ilyen történelmi múlttal rendelkező épület üzemeltetése, mint mondta, nem egyszerűen csak szobákat szeretnének kiadni, hanem élményt szeretnének kínálni a vendégeknek. Juhász Lipcsei Betta, a megnyitó házigazdája hozzátette: a szállodában már elkezdték szervezni az idei szilvesztert, amelyet a város egyik ikonikus rendezvényévé szeretnék majd fejleszteni.

Az Anna Grand Hotelben a hagyomány és a modernség találkozik egymással. Benedek-Epres Panni a szálloda nagykövete, aki tíz éve visszajáró vendége a hotelnek. Saját bevallása szerint Balatonfüred az állandóságot jelenti, egy biztos pontot, amely nem változik, mégis mindig megújul.

Képgaléria.

 

Forrás: balatonfured.hu, Fotó: PUREPHOTO

KAPCSOLÓDÓ

>> JÚLIUS VÉGÉN VÁR A 198. ANNA-BÁL ÉS A XI. ANNA-FESZTIVÁL (2023)