Már hangolnak a Paloznaki Jazzpiknikre


2022.12.06 - Balatonica
barnás jazz háttér

A Paloznaki Jazzpiknik mostanra fogalom lett, és nem csak a Balaton közelsége miatt. 10 év alatt 362 koncertet adtak, miközben a minőség évről évre újabb magaslatokba emelkedett. Kíváncsiak vagytok, hogy 2023-ra milyen nagy neveket sikerült elhívni?




Írjátok be a naptárba, hogy a jövő évi fesztivál 2023. augusztus 3. és 5. között lesz látogatható. Augusztus 3-án Nik West és Rick Astley nyitja meg a rendezvényt. Augusztus 4-én a Thievery Corporation zenél a nagszínpadon, majd Dirty Loops ad koncertet a dűlőben. Augusztus 5-én zárásként az Incognito ígér felejthetetlen zenei élményt Paloznakon.

Egyelőre a húzónveket jelentették be, a további fellépőkről folyamatosan érkeznek majd a hírek. Ami garantált, hogy újra három nap jazz, funk, pop és soul zeneünnepre számíthatunk, azaz hamisíthatatlan piknik-élmény lesz minden pillanat. A bérlettel mindhárom napon kapunyitástól hajnalig telítődhetünk zenével: négy színpadon, több mint negyven koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős pikniktől a klubhangulaton át a nagykoncertig.

 

Forrás: likebalaton, Grafika: Unsplash

KAPCSOLÓDÓ

42 ÉVE SZÜLETETT FÁBIÁN JULI

> PALOZNAKI JAZZPIKNIK: TELJES A KÜLFÖLDI FELLÉPŐK NÉVSORA