Ibiza nagyágyúja ismét a Balatonnál zenél


2022.07.01 - Balatonica
Ibiza nagyágyúja ismét a Balatonnál zenél

Szombaton a paloznaki Homola Pincészet páratlan panorámájú teraszán hangol a naplementére a Cafe Del Mar rezidens dj-je.




Felmerülhet a kérdés, hogy korunk egyik legnagyobb chillout és downtempo zeneszerzője, Marga Sol hogy kerül a Dj pult mögé, és hogyan tud óriási sikert aratni világszerte house szettjeivel? Nos, érdemes egy kicsit kutakodni Marga Sol munkásságában (Marga Sol Spotify, valamint Marga Sol Youtube csatorna), és hallhatjuk, hogy a zeneszerző house track-jei ugyanolyan rendkívüli muzikalitást és kreativitást hordoznak, mint komponált számai. Sikerének titka, hogy mindig érzi a közönség hangulatát, együtt vibrál velük.

Dj-ként soha nem kész tracklistával vagy mixel érkezik a fellépésekre, hanem egy többezres adatbázissal, ahonnan a hangulatnak legmegfelelőbb irányzattal, zenékkel teszi felejthetetlenné az estét. Rá jellemző módon könnyed elektronikus zenékkel színezett naplementéből vált a deep house, organic house vagy akár a progresszív irányzatok felé, ahogy haladunk az estébe.

Idén májusban már belekóstolhattunk ebbe a hangulatba a Homola borteraszon megrendezett Dj a Szőlőben rendezvényen. Ha akkor nem sikerült eljutnod oda, vagy csak szeretnéd újból átélni ezt a felejthetetlen élményt, július 2-án 14:00-tól indul az esemény. A Warmup Dj Cyborg Templar lesz, őt követi Marga Sol.

DJ a szőlőben Special – Marga Sol jegyek már kaphatók. 

KAPCSOLÓDÓ
>> Zenével ünnepelni a naplementét